El PSC anima a la participació en la reforma de la Carretera

Els socialistes manifesten el “total suport” al procés participatiu de reforma de la Carretera i no es decanten per cap opció. 

La sala principal del Casal d’Avis Primer de Maig durant l’acte // Jose Polo

De la mateixa manera que ho va fer CDC, l’altre partit membre del govern municipal de Molins de Rei, el PSC, tampoc es decanta per cap de les tres opcions en el procés participatiu de reforma de la Carretera.

A través d’un comunicat, els socialistes fan “una crida a la participació de tots els molinencs perquè el projecte resultant sigui la voluntat de tota la ciutadania”. A més, aquest partit ha volgut manifestar el “total suport al procés participatiu” que s’ha vist envoltat de crítiques per part de totes les forces de l’oposició.

D’altra banda, els socialistes recorden com altres transformacions com les del carrer de Baix i el Pati del Palau “també van generar debat”. “Finalment, el temps ens ha permès veure que el canvi ha suposat tot un èxit”, sentencien.

“Considerem que un dels elements centrals de l’elecció del model de la futura Carretera és aconseguir una transformació que permeti fer de la Carretera on espai d’ús ciutadà, on tothom hi pugui gaudir”, expressen a través d’aquest comunicat.

 

Recomanacions personalitzades