La botiga The Phone House pateix dos robatoris consecutius

L’últim va ser utilitzant la tècnica de l’encastament amb un cotxe. 

Si un passeja pel carrer Major i observa la botiga de la The Phone House sembla que estiguin de reformes. Però són forçades, de fet ni són ni reformes. L’establiment s’ha vist obligat a realitzar obres per l’efecte de dos robatoris consecutius que ha patit durant les últimes setmanes.

El primer va ser el passat 20 de gener, quan un grup de lladres va entrar a la botiga doblegant les persianes per després emportar-se tot el que van poder.

Els responsables de la botiga encara estaven digerint l’ensurt quan, de matinada, el 10 de febrer, van patir un segon robatori.

En aquest cas, els lladres van utilitzar la tècnica de l’encastament. Un vehicle de la marca Seat i model León va rebentar-los la porta amb violència. Ràpidament, els lladres també van arrasar amb tot el que van poder. La seva maniobra va despertar els veïns de la zona.

“Més enllà de la por i el material sostret, el problema és fer front a les reformes”, reconeixen els responsables de la The Phone House, que esperen que la situació no es torni a repetir.

Cas amb precedents

El mateix establiment ja va patir una situació similar fa uns mesos. Va ser l’any passat, quan els van robar els dies 13 d’abril i el 5 de juny.

Recomanacions personalitzades