Un pòquer de Karim Benaliti catapulta al CFS Molins 99 a la cinquena posició

CFS Molins 7-5 Aldea. Els molinencs travessen el millor moment de la temporada i ja són a la part alta de la classificació de Tercera Nacional. 

Karim esperant el seu torn a la banqueta // Jose Polo

Després de quatre victòries consecutives, el Club Futbol Sala Molins 99 es cinquè de Tercera Nacional. Els entrenats per Àlex Bautista travessen el millor moment de la temporada, i ja no només són lluny de les posicions de descens sinó que han aconseguit estar a la part alta de la classificació. Tot un canvi de dinàmica.

L’última victòria va ser contra l’Aldea, per 7 a 5, en un partit ajornat de la divuitena jornada que es va jugar entre setmana. En un horari estrany – dijous a les 9:10 – els jugadors visitants van arribar tot just 10 minuts abans de l’inici del partit. No van sortir a la pista adormits, però. El Molins 99 va ser millor en tot moment però durant la primera part no va tenir encert de cara a porteria, fet que el rival va aprofitar.

L’Aldea es va avançar amb un xut llunyà i el Molins va necessitar minuts – i ocasions de gol – fins que Bruno Lluelles va aconseguir empatar (1-1). En una contra, els visitants van tornar a foradar la porteria defensada per Javier Gil. Fins i tot, el Molins 99 va fallar un penal. Les oportunitats locals eren constants i, finalment, Alfredo Valdez va aconseguir l’empat a 2 després d’una bona acció tècnica.

Abans de la mitja part, Javier Gil va ser expulsat i els visitants, que van aprofitar totes les errades locals, van ajudar-se de la superioritat numèrica per fer el 2 a 3. Amb un resultat injust per joc es va arribar al descans.

Instant del partit // Jose Polo

La segona part va tenir un clar protagonista: Karim Benaliti. El jugador del CFS Molins 99 va fer quatre gols i va decantar la balança. Va ser el premi per un home que no sempre ha disposat dels minuts que li agradaria i que va optar per la constància. No hi ha millor camí que el treball per fer-se amb un lloc en un equip.

Els quatre gols de Karim van ser consecutius i de tots colors. Aprofitant la seva qualitat individual i la seva potència física o bé combinant amb els companys. També aprofitant els errors d’un Aldea que va baixar molt el nivell durant la segona part. Per acabar-ho d’arrodonir Bruno va fer el 7 a 3 i el partit semblava completament sentenciat.

No va ser així perquè el Molins 99 es va relaxar durant els últims minuts. L’Aldea, que semblava mig mort, es va ficar en el partit, reduint la distància a només dos gols (7 a 5). Però en aquesta ocasió els vells fantasmes de la Sínia es van esvair i el Molins va sumar tres punts que confirmen el seu gran estat de forma.

 

Recomanacions personalitzades