Molins Camina també aposta per l’opció B en la reforma de la Carretera

El partit que uneix Podem amb altres formacions en l’àmbit de Molins de Rei demana el vot pel carril bici. 

Ana Aroca, regidora de Molins Camina // Arxiu 

Molins Camina, el partit polític que uneix Podem amb altres formacions en l’àmbit municipal, ha fet una crida mitjançant les xarxes socials animant a la ciutadania a votar l’opció B del procés participatiu de reforma de la Carretera.

És l’única opció que incorpora la construcció d’un carril bici que estaria unit amb el ja existent entre Sant Feliu de Llobregat i el Parc de la Mariona de Molins de Rei. “Des de Molins Camina creiem que l’opció B és la que promou de forma més clara la mobilitat sostenible”, han assegurat.

“També és l’opció més integradora ja que incorpora un carril bici segretat que permet la circulació de bicicletes, patinets… i també és la més sostenible permetent desplaçaments nets per anar a la feina o a altres poblacions”, han argumentat des de Molins Camina.

La B és l’opció per la qual també aposten altres partits com la CUP o Iniciativa-MES. De fet, des de Molins Camina han anunciat que se sumen a la bicicletada organitzada per la CUP el pròxim quatre de març a les 12 hores al passeig del Terraplè.

Recomanacions personalitzades