El Camell es posa el banyador per Carnestoltes

La bèstia de foc de Molins de Rei es va mostrar semi nu en la seva sortida per Carnestoltes.

El Camell, mig nu, en banyador // Jose Polo

Amb ulleres de sol i un gran banyador. Com si ja fos estiu, el Camell de Molins de Rei va tornar a protagonitzar un multitudinari corre-cuita amb motiu del Carnestoltes.

La idea dels Amics del Camell va agradar sobretot als més curiosos. La bèstia de foc estava semi nua i, per tant, es podia veure la feina dels camellaires en el seu interior. L’esforç que fan per moure-la, per esprintar o per aixecar el seu gran cap.

Abans que la pólvora cremés amb l’ajuda dels Diables del Camell, un pastís va lluir per la plaça de l’Ajuntament amb motiu del 35è del ball de l’aristocràcia protagonitat per l’Esbart Dansaire de Molins de Rei, que va tornar a estar acompanyat per la música en directe dels Grallers de Molins de Rei.

Per acabar, el també tradicional samaniat amb foguera feta amb el rei Carnestoltes d’enguany. Un final de festa que, per primera vegada, va ser transmès en directe a través de Facebook mitjançant el perfil de Viu Molins de Rei en aquesta xarxa social, apropant la iniciativa a aquells fans que viuen fora de Molins de Rei.

Tanmateix, durant el matí El Petit Camell també va fer la seva primera sortida per Carnestoltes, aconseguint apropar la tradició als més petits de la casa.

Recomanacions personalitzades