La CUP aposta pel carril bici en la reforma de la Carretera

El principal partit de l’oposició argumenta que a Molins de Rei “sobren cotxes i falta espai per les persones” i crida a votar l’opció B en el procés de participació. 

Imatge del carril bici que es trenca al arribar al Parc de la Mariona // Jordi Julià

El partit de l’oposició amb més vots aconseguits a les últimes eleccions municipals, la CUP Molins de Rei, s’ha posicionat aquest divendres respecte a la reforma de la Carretera.

A través de les xarxes socials, els cupaires han anunciat que faran una campanya apostant per l’opció B del procés de participatiu. És l’única opció que contempla la construcció d’un carril bici que enllaçaria amb el ja existent entre Sant Feliu de Llobregat i el parc de la Mariona. “Fem una crida a concentrar el vot a l’opció B, farem una bicicletada el dissabte vinent per la Carretera i després anirem a votar juntes per l’opció B”, han assegurat. A Molins de Rei “sobren cotxes i falta espai per les persones”, argumenten.

D’altra banda, des de la CUP es “critica durament” els últims canvis en el procés participatiu. S’han fet “amb nocturnitat, arbitrarietat i afavorint els interessos particulars”, denuncien referint-se al registre de persones propietàries d’un negoci a la Carretera que també podran votar en el procés tot i que, finalment, el seu vot no serà vinculant en el recompte. Uns fets que també han estat criticat per altres partits de l’oposició. Fins i tot, ERC ha reclamat la dimissió de la regidora de Participació, Laura Soto.

Els cupaires també han mostrat el seu desacord amb que s’inclogui l’opció A, que és l’única que conserva totes les places d’aparcament de les tres possibles, perquè ha estat descartada pels tècnics i experts en urbanisme. “Creiem que els ciutadans haurien de poder triar entre opció B i C sense fer-les competir en desavantatge amb la A”, afirmen.

 

 • Bueno

  Quin mal de cap amb la opcio B el carril bici no es compatible amb les lineas de bus que per cert ni han moltes, ja magradaria veura com baixa un cotxet de nado del bus i per culpa un ciclista rep un cop, aquest carril no pot passar per la carretera es incompatible amb el transport public que tan defesan grups politics a mes els negocis necesitan espai per carrega y descarregar tots volem anar a un bar y que tingui cervezas si no pot descarregar acabaran estacionan de forma irregular. Realment la opcio c es la millor opcio.

  Els grups de la oposicio no son parcials guardin-se la seva opinio sigueu professionals i respecteu el vot perque molts ciutadans nomes miren el color del partit en lloc de la seva propia opinio.

  • Bueno

   Demano perdo per les faltes d’ortografia i errors.

   • Carles Ros

    Precisament crec que és interessant que la gent i els col·lectius organitzats es posicionin, per aportar arguments i millorar el debat, i així la participació de la gent. a mi personalment m’agrada llegir què en pensa tothom dels temes que ens afecten a molins!
    Salut! ;)

  • dclosa

   Bueno, Coincido perfectamente con Usted, Encuentro muy acertada y con fundamento su opinión del cochecito y el carril bici..
   Molts ciutadans de Molins de Rei, creiem que faltaría incorporar una 4ª opció, la de “NO HACER NADA” excepto lo que fuese urgente y esencial : unas nuevas cloacas , reforzar el alumbrado con luz blanca y a 200 Lux en especial en los cruces zebra en semáforos, cambiar la red de distribución del agua ya que tiene muchas pérdidas y eliminar los tercermundistas aforos, pavimentar con asfalto y darle un toque de pintura con pasos zebra en relieve, etc. pero como eso no va a ser posible simplemente porqué erre que erre el que eso estaba incluido en el programa electoral de CIU y la oposición, sin sentido común de las cosas, dopada con los 380€/ pleno/regido, erre que erre opción B, se va a hacer , queramos o no. Todas las opciones presentadas A,B, C , estarian bien si los comerciantes y vecinos de la Carretera , para financiar la obra, admitiesen un cambio en la de calificación del Cadastro y consecuentemente un aumento en el IBI , ya que destinar un pressupost, de 6 milions d’euros (mill millones de pesetas), para no solucionar nada, és un vergonzoso derroche de los dineros de nuestros impuestos, a que tanto nos fustigan.. .
   En cuanto a las votaciones estaria bien que en vez en vez de incentivar con eso de participación cívica a las gentes de institutos y facilitar el voto a niñacos, con una clara ventaja respecto a los abuelos, en eso de que dominan bien Internet, se restringuiesen exclusivamente a los que cumpliesen las 3 condiciones siguientes : estar empadronados en MdR + que paguen el IBI en MdR + que paguen el impuesto de circulación en MdR, en vez de los niñacos que no han pagado un recibo municipal en su vida.

 • Pingback: Carles Ros: la reforma de la Carretera, amb B de bicicleta! | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Molins Camina també aposta per l’opció B en la reforma de la Carretera | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: ERC també demana el vot pel carril bici en la reforma de la Carretera | Viu Molins de Rei()