La CUP aposta pel carril bici en la reforma de la Carretera

El principal partit de l’oposició argumenta que a Molins de Rei “sobren cotxes i falta espai per les persones” i crida a votar l’opció B en el procés de participació. 

Imatge del carril bici que es trenca al arribar al Parc de la Mariona // Jordi Julià

El partit de l’oposició amb més vots aconseguits a les últimes eleccions municipals, la CUP Molins de Rei, s’ha posicionat aquest divendres respecte a la reforma de la Carretera.

A través de les xarxes socials, els cupaires han anunciat que faran una campanya apostant per l’opció B del procés de participatiu. És l’única opció que contempla la construcció d’un carril bici que enllaçaria amb el ja existent entre Sant Feliu de Llobregat i el parc de la Mariona. “Fem una crida a concentrar el vot a l’opció B, farem una bicicletada el dissabte vinent per la Carretera i després anirem a votar juntes per l’opció B”, han assegurat. A Molins de Rei “sobren cotxes i falta espai per les persones”, argumenten.

D’altra banda, des de la CUP es “critica durament” els últims canvis en el procés participatiu. S’han fet “amb nocturnitat, arbitrarietat i afavorint els interessos particulars”, denuncien referint-se al registre de persones propietàries d’un negoci a la Carretera que també podran votar en el procés tot i que, finalment, el seu vot no serà vinculant en el recompte. Uns fets que també han estat criticat per altres partits de l’oposició. Fins i tot, ERC ha reclamat la dimissió de la regidora de Participació, Laura Soto.

Els cupaires també han mostrat el seu desacord amb que s’inclogui l’opció A, que és l’única que conserva totes les places d’aparcament de les tres possibles, perquè ha estat descartada pels tècnics i experts en urbanisme. “Creiem que els ciutadans haurien de poder triar entre opció B i C sense fer-les competir en desavantatge amb la A”, afirmen.

 

Recomanacions personalitzades