ERC demana la dimissió de la regidora de Participació per “irregularitats” en el procés de la Carretera

Els republicans consideren que la gestió del procés participatiu és “nefasta” i demanen un relleu en la regidoria dirigida per Laura Soto.  

Laura Soto // Ajuntament de Molins de Rei

ERC Molins de Rei ha demanat la dimissió de la regidora de participació de l’Ajuntament de Molins de Rei, Laura Soto (CDC), per “irregularitats” en el procés participatiu de la reforma de la Carretera, segons ha informat el partit aquest dijous en un comunicat.

Els republicans titllen de “nefasta” la gestió feta pel govern municipal format per CDC i PSC en aquest aspecte. “Durant les últimes setmanes el govern municipal ha anat missatges contradictoris que afectaven la credibilitat del procés”, indiquen.

“Primer de tot es va obrir la porta a la possibilitat que els comerciants amb un establiment a la via a reformar tinguessin dret a vot malgrat no estar empadronats a la vila, és a dir, incomplint els requisits establerts per poder exercir el vot. Fins i tot es va anunciar un registre paral·lel per inscriure les persones no empadronades a Molins de Rei, que es va explicar just el dia en què es tancava. Finalment el govern municipal ha anunciat que aquests vots no seran vinculats malgrat que seran comptabilitzats, argumenten els republicans.

“El procés participatiu per triar una de les tres opcions, des del seu inici, ha estat un cúmul de despropòsits ja que el govern municipal ha canviat constantment la normativa que el regula”, sentencien des d’ERC, que consideren que aquests fets són “irregularitats” en el procés de participatiu.

Amb tot, ERC denuncia que el procés participatiu sobre la Carretera ha estat “manipulat un cop convocat i anunciat” i considera que no té “garanties democràtiques” i per això demana la dimissió de Soto.

 

Recomanacions personalitzades