Sortegem dues entrades per al concert de A Contra Blues

Els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per al concert de A contra que organitza Daltabaix a la Traska Truska aquest diumenge.

La contrabaixista Giulia Valle, acompanyada de Marco Mezquida i David Xirgu, actuen diumenge a la Traska Truska // Daltabaix

La contrabaixista Giulia Valle, acompanyada de Marco Mezquida i David Xirgu, actuen diumenge a la Traska Truska // Daltabaix

Aquest diumenge el jazz de Giulia Valle Trio recorrerà la Traska Truska en un concert organitzat per Daltabaix. Viu Molins de Rei sorteja dues entrades entre els socis del diari. Si encara no sou, us en podeu fer per participar al sorteig. Per participar-hi, només cal omplir el formulari següent:

[contact-form to=’info@viumolinsderei.com’ subject=’Formulari sorteig ‘][contact-field label=’Nom i cognoms’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Si no ets soci i vols fer-te%26#039;n per participar al sorteig, marca aquesta casella’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Correu electrònic (per localitzar-te si guanyes)’ type=’email’/][contact-field label=’Telèfon (per localitzar-te si guanyes)’ type=’text’/][contact-field label=’Observacions’ type=’textarea’/][/contact-form]

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Sortegem dues entrades per al concert de A Contra Blues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *