La planta de biomassa pateix una avaria i deixa sense calefacció i aigua calenta el barri de la Granja

Els veïns del barri de la Granja han estat sense calefacció ni aigua calenta des de les 13 hores de dimarts 14 de febrer fins a primera hora del 15 de febrer.

El barri de la Granja a vista d’ocell // Guillem Fotògrafs

La planta de biomassa que dóna servei al barri de la Granja de Molins de Rei ha patit una avaria dimarts 14 de febrer. Els veïns d’aquest barri han estat sense calefacció ni aigua calenta des de les 13 hores, segons informen fonts de l’Ajuntament de Molins de Rei.

L’empresa encarregada de la gestió de la biomassa, Veolia, ha treballat per solucionar la problemàtica. Segons informa el consistori, la incidència s’ha reparat a primera hora del dimecres 15 de febrer. “El servei s’ha restablert”, asseguren a través d’un comunicat. Tanmateix, l’Ajuntament de Molins de Rei informa que la reparació “definitiva” es farà durant els pròxims dies.

L’origen de l’avaria és l’“obsolescència d’un tram de canonada”, segons informa el govern municipal. És a dir, que una canonada estava en mal estat. És tracta d’unes “fissures” a la canonada de retorn, situada a l’entrada de la planta.

No és la primera vegada que les instal·lacions de la biomassa tenen problemes. L’any 2015 un bloc de pisos va denunciar que tenia les canonades totalment rovellades només 11 anys després de la construcció de l’immoble.

Recomanacions personalitzades