Una borratxera d’èxit exhaureix els tiquets de la Fira de Vins

La Fira de Vins es consolida com un dels espais més concorreguts pels visitants de la Fira de la Candelera. L’èxit enguany ha provocat que el diumenge abans del migdia s’esgotessin els tiquets i s’haguessin de repartir els que van sobrar de l’any passat.

La Fira de Vins ha estat plena durant tota la Fira de la Candelera // Jordi Julià

La Fira de Vins ha estat plena durant tota la Fira de la Candelera // Jordi Julià

Des de la tarda del divendres fins a la de diumenge, el recinte de la 37a Fira de Vins de la Fira de la Candelera no queda buit ni un minut. Ni el vent que obligava a desmuntar parades abans d’hora feia fora els visitants instal·lats a la plaça de la Llibertat amb una copa a la mà.

El que ve sent habitual durant els últims anys amb les copes serigrafiades (s’acaben aviat i les que reparteixen després són sense cap distintiu de la Candelera), aquest cop ha passat fins i tot amb els tiquets. L’èxit d’enguany ha superat les previsions de l’organització i ha quedat palès que van fer curt en la impressió de tiquets. Diumenge al matí ja s’havien exhaurit.  Els visitants que hi anaven diumenge al migdia rebien els que van sobrar de l’any passat. Res rellevant, la copa de vi l’omplien igual, però força significatiu de que la Fira de Vins ha superat totes les previsions.

Canvis en la distribució de les parades

Un dels canvis d’aquest any ha estat l’organització del recinte. Les parades dels cellers han passat a envoltar tota la plaça de la Llibertat en comptes d’ocupar només una part. La incorporació dels food trucks fa dos anys va crear com dos ambients que a la pràctica eren un mateix. Ara han passat a estar fusionats: els cellers envolten el recinte, les furgonetes de menjar se situen al mig i les taules a banda i banda per gaudir en família i amics del menjar i el beure. A més, s’ha sumat una nova carpa descoberta. Uns canvis que l’han convertit en un espai més còmode i accessible per a tots.

Els food trucks, que han revolucionat el panorama gastronòmic a les fires, ja s’han consolidat a la Fira de la Candelera. Els molinencs dels entrepans selectes de Caravan Made van ser pioners en aquest sentit i cada any van sumant nous companys de viatge.

Conca de Barberà, DO convidada

La Denominació d’Origen (DO) convidada aquest 2017 ha estat la Conca de Barberà. La presidenta de la DO, Mariona Rendé, asegura: “ens havien fet molt bona premsa d’aquesta fira perquè hi ha molta gent i estem molt contents”. Les seves expectatives han quedat satisfetes. També és la primera vegada per al Celler Vidbertus. El seu responsable, Albert Vidbertus, es mostra molt satisfet de l’experiència: “Hem quedat molt sorpresos, no ens ho esperàvem, realment hi ha molt de moviment”.

Podia semblar que la DO tingués pocs estands però la presidenta opina el contrari: “Crec que per ser una DO tan petita, de només cinc cellers, no està malament la representació que tenim”. La Conca de Barberà ha estat la DO protagonista però no l’única convidada. El Penedès, Alella o Tarragona, protagonistes en anteriors edicions, també han estat presents entre la trentena d’expositors amb els quals ha comptat la 37a Fira de Vins.

Carns J&J Fira Candelera 2017 Les Coses Bones Fira Candelera 2017 Arenas Molins Fira Candelera 2017 Mercat Municipal Molins Fira Candelera 2017 Toyota Starbaix Fira Candelera 2017 Oh Vinil Fira Candelera 2017 Bofill Bassons Fira Candelera 2017 Promocatindus Fira Candelera 2017 Ara's Style Fira Candelera 2017 Molins de Q Fira Candelera 2017 Forn de Pa Molins Fira Candelera 2017 Guinot Prunera Fira Candelera 2017
  • Pingback: L’Ajuntament considera un “èxit” la Fira de la Candelera tot i la forta ventada de diumenge | Viu Molins de Rei()

  • dclosa

    Inverosimil el fet de que, sense que Molins de Rei tingui cap negoci de vins, i no hi han bodegues ni comerços, sembra que la Fira de Vins es consolida com un dels espais més concorreguts, fins a tal punt que s’esgotessin els tiquets. Quina és la raó sociológica d’aquest fet? , Les ganes de per un dia, no cuinar, de les “amas de casa”? o el adn de borratxos dels visitants?
    Hi han hagut canvis aquest any? , A on? PREGUNTA (sense resposta, segur….) : Els food trucks paguen el mateix que els estands de menjar que hi havien abans, i ara quasi extinguts? , CONCLUSIO : Molt de liquid i poc de sòlid, i això es perillós per la salut i per als conductors..