Núria Parlon veu la Fira de la Candelera com a model a seguir per la reactivació econòmica

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet visita per primer cop la Fira de la Candelera i en destaca el seu “dinamisme tan econòmic com social” al mateix temps que la posa d’exemple de reactivació econòmica.

Núria Parlón durant la seva visita a l'stand del PSC // Marc Pidelaserra

Núria Parloon durant la seva visita a l’stand del PSC // Marc Pidelaserra

Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i secretària de política municipal del PSC, ha visitat la 166a Fira de la Candelera i ha confessat “sorpresa” pel “gran volum d’activitat tan per la dinamització econòmica com social”. És la primera vegada que la dirigent socialista visita la gran mostra molinenca i ha volgut remarcar que el fet que la fira porti 166 anys celebrant-se de manera ininterrompuda és “un gran actiu per la dinamització de l’economia de Molins de Rei”.

Parlon ha posat la Fira de la Candelera com a exemple per reivindicar la tasca econòmica dels municipis. “En moments de crisi com l’actual, des del municipalisme treballem per reactivar l’economia i crear llocs de treball, i en això aquesta fira és un referent”, ha afirmat. Parlón ha visitat la Fira d’Entitats, on ha saludat amb especial efecte les associacions que es dediquen a la cooperació.

D’altra banda, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet s’ha referit al judici del 9N explicant que està “en contra de la judicialització de la política, però ja fa massa temps que dura l’engany del procés unilateral d’independència que no durà enlloc”. Per a Parlón, mentre els municipis treballen per “reactivar l’economia, tenim problemes amb les llistes d’espera dels hospitals…la Generalitat continua amb un procés que no porta enlloc”, ha opinat.

Parlon fullejant l’Anuari Viu Molins de Rei 2016 // Jose Polo

[sam id=”55″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades