Núria Parlon veu la Fira de la Candelera com a model a seguir per la reactivació econòmica

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet visita per primer cop la Fira de la Candelera i en destaca el seu “dinamisme tan econòmic com social” al mateix temps que la posa d’exemple de reactivació econòmica.

Núria Parlón durant la seva visita a l'stand del PSC // Marc Pidelaserra

Núria Parloon durant la seva visita a l’stand del PSC // Marc Pidelaserra

Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i secretària de política municipal del PSC, ha visitat la 166a Fira de la Candelera i ha confessat “sorpresa” pel “gran volum d’activitat tan per la dinamització econòmica com social”. És la primera vegada que la dirigent socialista visita la gran mostra molinenca i ha volgut remarcar que el fet que la fira porti 166 anys celebrant-se de manera ininterrompuda és “un gran actiu per la dinamització de l’economia de Molins de Rei”.

Parlon ha posat la Fira de la Candelera com a exemple per reivindicar la tasca econòmica dels municipis. “En moments de crisi com l’actual, des del municipalisme treballem per reactivar l’economia i crear llocs de treball, i en això aquesta fira és un referent”, ha afirmat. Parlón ha visitat la Fira d’Entitats, on ha saludat amb especial efecte les associacions que es dediquen a la cooperació.

D’altra banda, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet s’ha referit al judici del 9N explicant que està “en contra de la judicialització de la política, però ja fa massa temps que dura l’engany del procés unilateral d’independència que no durà enlloc”. Per a Parlón, mentre els municipis treballen per “reactivar l’economia, tenim problemes amb les llistes d’espera dels hospitals…la Generalitat continua amb un procés que no porta enlloc”, ha opinat.

Parlon fullejant l’Anuari Viu Molins de Rei 2016 // Jose Polo

Carns J&J Fira Candelera 2017 Les Coses Bones Fira Candelera 2017 Arenas Molins Fira Candelera 2017 Mercat Municipal Molins Fira Candelera 2017 Toyota Starbaix Fira Candelera 2017 Oh Vinil Fira Candelera 2017 Bofill Bassons Fira Candelera 2017 Promocatindus Fira Candelera 2017 Ara's Style Fira Candelera 2017 Molins de Q Fira Candelera 2017 Forn de Pa Molins Fira Candelera 2017 Guinot Prunera Fira Candelera 2017
  • dclosa

    L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet , valdría més que ens indiqués que hi ha del juici, politicament amagat i tapat pel PSC , al alcalde de Santa Coloma de Gramenet (PSC), Bartomeu Muñoz, al concejal de Urbanismo de la localidad, Manuel Dobarco Touriño, al director gerente de la alcaldía, Pascual Vela, y la trama que tenian con los dos altos cargos en gobierno de Jordi Pujol, Macià Alavedra, que ocupó las carteras de Gobernación y Economía, y Lluís Prenafeta, mano derecha de Pujol y secretario de Presidencia, así como al ex diputado socialista (PSC) en el Parlament català Luis García, per blanqueo de dinero, cohecho y tráfico de influencias, amb en el presidente de Proinosa, el constructor Josep Singla (también vicepresidente de la Cámara de Contratistas de Cataluña y del Gremio de Constructores de la provincia de Barcelona), y el presidente del grupo inmobiliario Espais, Lluis Casamitjana, per corrupción. Per comptes de donar lliçosn de moral i d’economia, del “dinamisme econòmic” de la Fira, per gent i activitats ( butifarres, vins, arbres, … ) de fora del municipi, y de los quehaceres de sus compañeros, “En moments de crisi com l’actual, des del municipalisme van treballar per reactivar l’economia i crear llocs de treball”, i treballaren més per omplir-se les seves butxaques,.. No és de rebut el desviar l’atenció amb el “ ja fa massa temps que dura l’engany del procés unilateral d’independència que no durà enlloc”. El diners embuxacats pels seus companys ben be podrien “reactivar l’economia, i no tenir problemes amb les llistes actuals d’espera dels hospitals…”