José Cano i Rafa Blanco fan el triplet en el concurs de Tast de Vins per parelles

Els terrassencs no tenen rival i guanyen per tercer any consecutiu aquest certamen de la Fira de la Candelera, aquest cop dominat per vins del tipus xerès. La Musa de la DO Conca de Barberà ha estat el vi que millor marida amb la coradella.

Els guanyadors del concurs de tast de vins en el moment de rebre la notícia // Marc Pidelaserra

Els guanyadors del concurs de tast de vins en el moment de rebre la notícia // Marc Pidelaserra

La competició del Tast de Vins per parelles de la 166a Fira de la Candelera ha coronat per tercer cop a José Cano i Rafa Blanco. La parella de Terrassa, que formen part de l’agrupació enològica La Terrassa del Vi, han tornat a vèncer per tercer any consecutiu en aquesta competició de tast a cegues, que s’organitza a la Fira de Vins.

Els concursants han tastat enguany vins de la tipologia xerès, “i els d’aquest tipus ens encanten”, ha afirmat José Blanco. “No ens pensàvem que guanyaríem, ha estat molt difícil i ens ha fet molta il·lusió fer el triplet”, ha explicat José Cano.

Però la parella egarenca no ha tingut rival. En segon lloc han quedat una parella de la mateixa agrupació terrassenca, i en tercer lloc Joan Barrios i Dionisio Ferrer de l’Agrupació Molinenca del Tast. Tots els guanyadors han rebut un val per anar a sopar a tres restaurants de Molins de Rei.

La DO Conca de Barberà és la que millor marida amb la coradella

Enguany la denominació d’origen Conca de Barberà ha estat la convidada a la Fira de Vins, i també s’ha escollit el millor vi que marida amb el plat típic de la fira, la coradella. El vi guanyador ha estat La Musa 2014 del celler Vins de Pedra. És un vi elaborat amb les varietats syrah, cabernet sauvignon i merlot, i considerat un vi molt elegant i llarg, fet que casa amb la perfecció amb la contundència del plat típic molinenc.

[sam id=”55″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades