El conseller d’Interior felicita Molins de Rei per “les bones dades” de seguretat

Jordi Jané ha visitat la 166a Fira de la Candelera destacant l’extens dispositiu de seguretat durant la mostra i la “molt bona feina que es fa a Molins de Rei”, que suposa que el municipi estigui per sota de la mitjana catalana en fets delictius.

Jané atenent els mitjans de comunicació // Jose Polo

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha felicitat a la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i a la resta de cossos de seguretat per la “molt bona feina que es fa” i que suposa que la ciutat tingui “bones dades” en matèria de seguretat. En concret, Jané ha assenyalat que en el darrer any els robatoris amb força en domicilis han baixat un 15% i que els fets delictius es troben en 40 per cada 1.000 habitants, 24 menys que la mitjana de Catalunya.

Jané també ha explicat que durant la Fira de la Candelera s’organitza un dispositiu de seguretat molt extens, amb presència d’unitats ARRO dels Mossos d’Esquadra, en plena coordinació amb la Guàrdia Urbana de Molins de Rei. També ha afirmat que Protecció Civil ha repartit més de 1.000 polseres identificatives per a infants, que serveixen per trobar els seus familiars en cas que els menors es perdin.

El conseller ha fet una visita oficial a l’Ajuntament, on ha afirmat que la Fira de la Candelera és “una de les fires a cel obert de les més nombroses” i ha destacat que Molins de Rei és un dels centes comercials de la comarca i “referents del país”. El conseller ha passejat per la Fira d’Entitats i ha lliurat els diplomes als participants de la mostra d’oficis antics i de tècniques noves de construcció.

Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), ha volgut agrair el suport dels cossos de seguretat “que fan un gran esforç perquè la Fira de la Candelera sigui un èxit” i ha destacat el valor econòmic de la mostra, afirmant que “la Candelera ha arribat al màxim de la seva capacitat en una conjuntura de crisi econòmica”.

El conseller Jordi Jané amb l'Anuari 2016 del Viu Molins de Rei // Marc Pidelaserra

El conseller Jordi Jané amb l’Anuari 2016 del Viu Molins de Rei // Marc Pidelaserra

[sam id=”55″ codes=”true”]

 

Recomanacions personalitzades