Els ‘Playmobil’ porten el Far West a Ca n’Ametller

Per primer cop Ca n’Ametller ha tingut una exposició de clics per la Fira de la Candelera. Hi ha desenes de figures i set diorames, entre ells una del Far West amb tren inclòs.

L'exposició de clics ha portat a Ca n'Ametller una escena del Far West per la Candelera // Jordi Julià

L’exposició de clics ha portat a Ca n’Ametller una escena del Far West per la Candelera // Jordi Julià

Aquesta 166a Fira de la Candelera, la sala d’exposicions de Ca n’Ametller ha tingut per primer cop una exposició de clics (de la marca Playmobil), juntament amb la clàssica exhibició del concurs de cartells de la Fira, que s’ha traslladat a una de les sales d’aquest espai.

Hi ha set escenes diferents, entre les quals destaca una amb un espectacular castell i una altra amb diversos vaixells, entre els quals un de pirata que “és de les novetats de l’última temporada”, assegura a Viu Molins de Rei Oriol Campuzano, el gerent de l’empresa a qui s’ha encarregat l’exposició, Clicksparty, que es dedica a fer exposicions com aquesta en fires especialitzades i va fent diorames diferents per a cada mostra.  L’organització de l’esdeveniment també ha estat a càrrec del molinenc Jordi Costa, gran aficionat a aquest món.

Però la més vistosa de totes és la que recrea el Far West, la més gran de totes, i que té fins i tot un tren en moviment. “Sempre agrada més que n’hi hagi una de més gran”, explica Campuzano.

Amb l’exposició també hi havia una parada a l’interior de la sala d’exposicions municipal on l’empresa ven clics de Playmobil. Això ha fet que l’Ajuntament no hagi hagut de pagar tant a l’empresa perquè portés l’exposició.

Carns J&J Fira Candelera 2017 Les Coses Bones Fira Candelera 2017 Arenas Molins Fira Candelera 2017 Mercat Municipal Molins Fira Candelera 2017 Toyota Starbaix Fira Candelera 2017 Oh Vinil Fira Candelera 2017 Bofill Bassons Fira Candelera 2017 Promocatindus Fira Candelera 2017 Ara's Style Fira Candelera 2017 Molins de Q Fira Candelera 2017 Forn de Pa Molins Fira Candelera 2017 Guinot Prunera Fira Candelera 2017