Xavier Domènech defensa l’economia “de proximitat” que representa la Fira de la Candelera

El líder d’En Comú Podem es mostra “molt impressionat” per la gran mostra molinenca. 

Xavier Domènech fullejant l’Anuari de Viu Molins de Rei // David Guerrero

No era la primera vegada que visitava Molins de Rei – de fet coneixia la història de la Federació Obrera – però sí era la seva primera vegada a la Fira de la Candelera.

El diputat d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Xavier Domènec, ha qualificat la mostra molinenca com a “molt impressionant i preciosa”.

Durant la seva visita, ha valorat la Candelera com un esdeveniment que “representa molt bé l’economia de proximitat” i que “cal defensar”. “És el model econòmic que genera més llocs de treball”, ha argumentat Domènech.

D’altra banda, ha indicat que la Fira aporta valor afegit perquè, a més a més, és “una expressió de festa i cultura popular”.

Guinot Prunera Fira Candelera 2017 Bofill Bassons Fira Candelera 2017 Forn de Pa Molins Fira Candelera 2017 Oh Vinil Fira Candelera 2017 Molins de Q Fira Candelera 2017 Promocatindus Fira Candelera 2017 Toyota Starbaix Fira Candelera 2017 Mercat Municipal Molins Fira Candelera 2017 Ara's Style Fira Candelera 2017 Promocatindus Fira Candelera 2017 Carns J&J Fira Candelera 2017 Arenas Molins Fira Candelera 2017