El conseller Rull veu possible l’acord entre municipis per entrar a la zona 1

Josep Rull es compromet a millorar els serveis de transport públic dels municipis més petits de la segona corona tarifària, situació imprescindible perquè hi hagi entesa per la zona 1

Josep Rull a l’Ajuntament de Molins de Rei // Jose Polo

És la principal trava que, ara per ara, hi ha perquè Molins de Rei sigui zona 1 de transport públic i pagui la meitat per arribar a Barcelona en els bitllets més utilitzats. La proposta feta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) perquè Molins i els altres municipis de la segona corona tarifària passin a formar part de la primera corona posa com a condició que totes les poblacions passin a ser zona 1 al mateix temps.

En aquest context, municipis més petits com Sant Climent de Llobregat exigeixen més serveis per acceptar la proposta. Reclamen millors condicions del transport públic per compensar la pujada de l’IBI que suposa formar part de la primera corona.

Durant la seva visita a la Fira de la Candelera, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha considerat que hi ha “marge de millora” en els serveis de municipis com Sant Climent. “Sí, és possible millorar els serveis”, ha assegurat.

Rull ha anat més enllà: “l’objectiu és millorar aquests serveis de transport públic perquè un esforç que demanem als ciutadans que ha de ser percebut automàticament com una millora clara”, ha argumentat el conseller. “Si demanem un esforç tributari a través de l’IBI però no hi ha una millor molt immediata la gent no ho entendrà”, ha sentenciat.

Si hi ha millora de serveis de transport públic en  poblacions com Sant Climent de Llobregat també veurien amb bons ulls entrar a la primera corona tarifària i, per tant, Molins de rei seria zona 1.

Josep Rull fullejant l’Anuari Viu Molins de Rei // Marc Pidelaserra

Carns J&J Fira Candelera 2017 Les Coses Bones Fira Candelera 2017 Arenas Molins Fira Candelera 2017 Mercat Municipal Molins Fira Candelera 2017 Toyota Starbaix Fira Candelera 2017 Oh Vinil Fira Candelera 2017 Bofill Bassons Fira Candelera 2017 Promocatindus Fira Candelera 2017 Ara's Style Fira Candelera 2017 Molins de Q Fira Candelera 2017 Forn de Pa Molins Fira Candelera 2017 Guinot Prunera Fira Candelera 2017