La Candelera tindrà una fira convidada per primera vegada

La mostra molinenca, que arriba els dies 3, 4 i 5 de febrer, convida la Fira de l’Avet d’Espinelves. A més, la Candelera estrena pàgina web. 

Ramon Sànchez, Joan Ramon Casals i Xavi Paz durant la roda de premsa // Jose Polo

Després de 166 anys d’història, per primera vegada la Fira de la Candelera de Molins de Rei tindrà una fira convidada. Serà la Fira de l’Avet d’Espinelves, que tindrà el seu espai per mostrar-se a la Fira de la Natura. Cada any, la Candelera tindrà una convidada diferent.

“Com som la fira més important de l’àrea metropolitana podem fer d’aparador de moltes fires”, ha assegurat l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). Durant el pregó, l’alcalde d’Espinelves s’ha mostrat molt agraït. “Hem aconseguit convertir la nostra fira en el esdeveniment de referència del començament del Nadal a Catalunya”, ha indicat Joan Manuel Claveria per donar a conèixer la iniciativa de la seva localitat. “Les coses autèntiques com la Fira de la Candelera perduren en el temps”, ha sentenciat sobre la Candelera.

Nova pàgina web

Una Fira de la Candelera que enguany arriba amb nova pàgina web. És una renovació necessària perquè l’anterior pàgina s’havia quedat molt antiga i no estava adaptada a dispositius mòbils. La nova adreça ha estat ideada per l’empresa creada per un molinenc Artesans, i mostra un disseny clar i modern.

Altres de les novetats és la incorporació d’espais de benvinguda per als visitants, un espai destinats als infants anomenat Fira Kids, activitats medievals, tastets musicals, una mostra d’edificis antics i tècniques noves de construcció, un taller d’aprofitament alimentari i un curs de coradella innovadora. A més, els clàssics tastos i maridatges deixen la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal per realitzar-se a la Sala Gòtica.

“La intenció és buscar sempre algunes novetats”, ha assegurat el regidor de Fira, Ramon Sànchez (CDC). Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha indicat que l’objectiu de la Candelera és “intentar arribar a tots els veïns del Baix Llobregat”. “Quan veus la Candelera sembla que no ha canviat res, però si observes com era fa 10 anys i com és ara te n’adones que ha canviat molt”, ha afegit Paz.

Carns J&J Fira Candelera 2017 Les Coses Bones Fira Candelera 2017 Arenas Molins Fira Candelera 2017 Mercat Municipal Molins Fira Candelera 2017 Toyota Starbaix Fira Candelera 2017 Oh Vinil Fira Candelera 2017 Bofill Bassons Fira Candelera 2017 Promocatindus Fira Candelera 2017 Ara's Style Fira Candelera 2017 Molins de Q Fira Candelera 2017 Forn de Pa Molins Fira Candelera 2017 Guinot Prunera Fira Candelera 2017
  • dclosa

    No vec que te d’impressionant tot això de la Fira de l’Avet d’Espinelves a la Fira de la Natura. Cada any, i que cada any la Candelera tindrà una convidada diferent, ni que te a veure que siguem la fira més important de l’àrea metropolitana i difícil veure les coses “autèntiques” de la Fira de la Candelera, ¿ Les altres fires no ho son?
    Un 20 % de la gent que té mòbil és del tipus smatphone, i la majoria, culturalment, no sap entrar a una web i lo pitjor, s’ha fet sense concurs públic a l’empresa creada per un molinenc Artesans.
    ¿Novetats a una fira agrícola i comercial? : punts d’informació, Fira Kids, activitats medievals, tastets musicals, mostra d’edificis antics, taller d’aprofitament alimentari, r que r con la coradella, tastos i maridatges… ¿La intenció és buscar sempre novetats?, dixi Ramon Sànchez Gil (CiU), dixit, Y no poden faltar , les parrafades i parauleria barata del tinent d’alcalde, Javier Paz Peche (PSC), “arribar a tots els veïns del Baix Llobregat”.¿ I els demés no? , “si observes com era fa 10 anys i com és ara te n’adones que ha canviat molt, ¿Amb qué ha canviat?
    Anem enrere com els crancs: Ara al programa ja no hi surt la relació de firants com es feia abans, Ara el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Molins de Rei, (consorci de l’Ajuntament+Diputació+Gene) , van sobrats i considera que el català ja no s’ha d’apendre, que de català ja en sabem prou, i que no cal promocionar-lo a la Fira d’Entitats, i fa anys que ja no hi tenen estand.