Els protagonistes del 2016 es troben dimarts 31 a la presentació de l’Anuari Viu Molins de Rei

L’Anuari 2016 en paper de Viu Molins de Rei reunirà dimarts 31 al Baccus a sis personatges que han protagonitzat les notícies més rellevants de l’any que deixem enrere. La transformació del Canal amb el nou institut i el grup de música Els Dracs centren la portada.

Presentació Anuari 2016 Viu Molins de Rei

Presentació Anuari 2016 Viu Molins de Rei

En el que ja comença a ser una tradició, un cop acabat l’any i a les portes de la Fira de la Candelera, Viu Molins de Rei fa un any més un salt de la web al paper per editar l’Anuari 2016. Aquest llibre-revista pren distància per fer balanç del que ha donat de si l’any que acabem de deixar enrere. Més pausat, més reflexiu, amb més perspectiva. Sortirà a la llum aquest dimarts 31 de gener a les 19:30, a l’acte de presentació que farem al Baccus (c. Foment, 6)

Igual que l’any passat, unim dos temes destacats de l’any a la portada: el nou institut Lluís de Requesens al barri del Canal i l’homenatge al grup dels 60 Els Dracs. Per això, l’hem titulat “Recordant el passat, construint el futur”. Al reportatge “Camí d’una nova centralitat”, analitzem com el trasllat de l’institut s’inscriu en el procés de transformació del barri del Canal, amb les seves llums i ombres. A més, posem el focus sobre l’homenatge que s’ha fet al grup de música pioner però oblidat ‘Els Dracs’ pel seu 50è aniversari. Ho recollim al reportatge “Molins de Rei fa justícia a Els Dracs” i hem fet Personatge de l’Any Viu Molins de Rei 2016 a Sergi Carós, impulsor de tots aquests actes.

Conversa amb els protagonistes de l’any

La directora de l’institut, Francina González, el guitarrista d’Els Dracs Manel Cordero i el mateix Sergi Carós seran a l’acte de presentació en societat de l’anuari, el proper dimarts 31 de gener. Amb ells, també hi haurà els protagonistes de les altres notícies destacades d’aquest any: Roger Castillo, cap de llista de la CUP que ha dimitit com a regidor; Martín Navarro, de la CGT, per l’aturada dels plans d’ocupació de l’Ajuntament; i David Soria, entrenador de dues joves promeses de l’halterofília que han fet el salt internacional: Marcos Ruiz i Noelia Caballero. L’alcalde, Joan Ramon Casals, clourà l’acte.

En una conversa amb tots ells, analitzarem el que ha donat de si l’actualitat d’aquest any que hem deixat enrere al bar musical Baccus (c.Foment. 6) dimarts 31 de gener a les 19:30. L’acte serà l’oportunitat per comprar l’Anuari, a la venda per només cinc euros, i en el cas dels socis de Viu Molins de Rei recollir l’exemplar gratuït que cada any tenen, un dels diversos avantatges de la comunitat de socis que fan que Viu Molins de Rei segueixi viu gràcies al seu suport econòmic.

A la venda per la fira

Després de l’acte, l’Anuari es podrà comprar a l’estand que Viu Molins de Rei tindrà a la Fira de la Candelera (al carrer Pere Calders). Passada la fira, es podrà obtenir a les llibreries de Molins de Rei. Una peça de qualitat, pensada per guardar i, fins i tot, col·leccionar.

Recomanacions personalitzades