Crema una barraca pròxima a l’Institut Bernat el Ferrer

Després d’una aturada de llum, s’origina un incendi en una caseta situada per sobre de l’institut Bernat el Ferrer que estava punxada al corrent elèctric. Els alumnes han estat evacuats abans que s’originés el foc, segons l’Ajuntament. 

Imatge de la columna de fum // cedida per Albert Artès

Ensurt a l’institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei. Durant el migdia del divendres 27 de gener, jornada marcada per talls elèctrics en tot el municipi, l’institut s’ha quedat sense llum. La direcció del centre ha decidit finalitzar les classes i enviar els alumnes a casa.

Ha estat llavors quan, segons fons de l’Ajuntament de Molins de Rei, s’ha originat un incendi en una barraca situada a la part forestal just per sobre del mateix institut. Diferents veïns han alertat de la situació perquè es veia una intensa columna de fum, originada perquè en aquesta barraca hi havia, suposadament, diferents plàstics.

Els Bombers de la Generalitat han extingit el foc ràpidament. Durant el procés, s’han adonat que la barraca estava connectada al corrent elèctric. Fonts municipals asseguren que els Bombers investiguen si el tall de llum està relacionat amb l’incendi.

  • dclosa

    Con estos ineptos (CIU+PSC) gobernando en l’Ajuntament de Molins de Rei, no pararemos hasta que tengamos un accidente grande. Como ese del incendi en una barraca situada a la part forestal just per sobre del mateix institut Bernat, intensa columna de fum, barraca, plàstics…. i feina desprès pels Bombers de la Generalitat a extingir el foc, i per més inrri , la barraca estava connectada al corrent elèctric. ¿ Cuanto nos ha costado a los contribuyentes la intervención de todos esos bomberos?, ¿ A cuanto sale la hora?, ¿No se necesita una Cédula de Habitabilidad y otra Celula de 1ª Ocupació expedida por el mismísimo Ajuntament , para que Endesa te haga un suministro eléctrico? , ¿A qué están jugando esos del l’Ajuntament? , ¿Siempre pagan justos (burros) por pecadores? , ¿Esto no és corrupción? , Lo mismo pasa con las barracas de barranco de Font de Casats Hasta que tengamos un accidente grave.. no para remos…