El CFS Molins 99 dóna una lliçó d’humilitat al FS Pallejà

CFS Molins 99 8-8 FS Pallejà. El Molins empata, i gairebé guanya, contra un equip ideat per pujar de categoria. 

Àlex Sánchez Ajo va fer un hat-trick durant la primera part // Jose Polo

El FS Pallejà és un gran equip de futbol sala. Per qualitat individual segurament podria estar, com a mínim, una categoria per sobre de la Tercera Nacional. De fet, només ha cedit dos empats en el que va temporada. Tot i això, es va veure sorprès en la seva visita a la Sínia contra un Club Futbol Sala Molins 99 que va ser més lluitador, més intens i va jugar un fantàstic partit, on gairebé s’emporta la victòria i es va conformar amb un empat final (8-8).

El matx va començar amb dos gols per part local, en els dos primers xuts de l’equip entrenat per Àlex Bautista, que estrenava patrocini a casa a càrrec de mcd Grup. Àlex Sánchez Ajo i Bruno Lluelles deixaven clar des del principi que el Molins vendria cara la victòria. No va haver-hi ni un segon per respirar. Josep Coca va fer el 2 a 1 i Sánchez Ajo va respondre per fer el 3 a 1. Una altra vegada el Pallejà retallava distàncies (3-2) i, novament, Sánchez Ajo marcava el 4 a 2. Hat-trick abans d’arribar al descans. Els jugadors molinencs demostraven més actitud que els rivals i això els servia per anar endavant. Es va aplicar el Pallejà durant els últims minuts de abans del descans, aconseguint donar-li la volta al marcador per marxar-se als vestidors amb un 4 a 5. Una distància mínima.

Alfredo Valdez va fer un hat-trick durant la segona part // Jose Polo

Durant els primers minuts de la segona part semblava que el Pallejà sentenciava el partit. Es va posar 4 a 7. El seu entrenador gairebé no rotava, conscient que es podia emportar un ensurt, com va passar finalment. El Molins 99 no es va rendir i, atacant molt bé l’esquena de la defensa, va emergir la figura d’Alfredo Valdez. Valdez va fer el 4 a 5 i, tot seguit, Lluelles va marcar amb una vaselina des de mig camp, en un dels millors gols de la temporada (6 a 7). Només faltava un gol per equilibrar les forces i Valdez va tornar a encertar (7 a 7).

El partit va tenir de tot. Alfredo va poder marcar un gol més però va ser anul·lat per l’àrbitre per una presumpte falta al porter més que dubtosa després de veure la repetició. Va marcar el Pallejà, que mostrava signes de cansament en alguns dels seus jugadors (7 a 8). Bautista va apostar per no jugar de cinc perquè veia que en el quatre contra quatre el seu equip era més fort. I novament Alfredo, en el segon hat-trick de la tarda, va aconseguir l’empat final (8 a 8). En l’última jugada el Molins 99 va tenir el gol de la victòria però el porter visitant va aturar el remat quan semblava que estava vençut.

Va sortir reforçat el Molins 99 de la visita del Pallejà, després d’un empat contra el millor equip de Tercera Nacional, on va demostrar que competint durant els 40 minuts és capaç de plantar cara a qualsevol.

Recomanacions personalitzades