L’operatiu contra la droga i la venda de material robat continua amb el Bar Troy

L’operació antridroga i contra la venda de material robat que va detenir dues persones al Parc de la Mariona va seguir divendres amb el registre del Bar Troy de l’avinguda València. Es van identificar diverses persones i aixecar actes en matèria de salut pública.

Mossos i Guàrdia Urbana van registrar el Bar Troy divendres passat // Cedida

Mossos i Guàrdia Urbana van registrar el Bar Troy divendres passat // Cedida

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Molins de Rei van registrar divendres passat el Bar Troy, situat on hi ha la marquesina dels autobusos interurbans de l’avinguda València. El registre formava part de l’operació que el dimarts passat va detenir dues persones al Parc de la Mariona.

Es tracta d’un operatiu contra el tràfic de drogues i la venda d’objectes robats, tot i que en el cas de les detencions del Parc de la Mariona era per l’últim motiu. En el cas del Bar Troy, segons les fonts consultades per Viu Molins de Rei, es van identificar diverses persones i es van aixecar actes administratives en matèria de salut pública.

També es va inspeccionar administrativament el local, que presentava queixes i informacions veïnals en matèria de seguretat ciutadana. El registre el van fer coordinadament Mossos i Guàrdia Urbana acompanyats de la unitat canina K9, i s’emmarca en les actuacions coordinades dels dos cossos policials en matèria de salut pública.

 

Recomanacions personalitzades