La número dos de la CUP, Mireia Romo, també renuncia a l’acta de regidora

Just després de la dimissió del cap de llista de la CUP, Roger Castillo, ho fa la següent persona de la llista: Mireia Romo. En el seu lloc, entrarà Asier Baiona al ple municipal. 

Mireia Romo durant la seva intervenció en un ple municipal // Arxiu — Jose Polo

Nova renúncia a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). Mireia Romo, número dos de la llista a les eleccions del 2015, renunciarà a l’acta de regidora al ple de gener. Precisament en aquest mateix ple estava previst que hi hagués una nova incorporació a les files dels anticapitalistes: Laura Munt, en substitució de Roger Castillo, que va renunciar al ple de desembre.

Això farà que al ple de febrer s’incorpori com a regidor Asier Baiona, número 7 a la llista electoral, malgrat que per ordre a la llista hauria hagut d’entrar la número 6, Mar Miralles.

La renúncia de Romo es deu a “un canvi significatiu relacionat amb la seva feina”, segons ha informat la CUP en un comunicat. De fet, Romo va faltar en diversos plens de l’any passat, igual com també ho van fer altres companys de partit, arribant a deixar sol Castillo com a únic representant dels quatre que té la CUP al ple d’ordenances fiscals.

Tot i arribar després de la renúncia de Castillo, el motiu que va argumentar ell era molt diferent: “no disposo de l’energia necessària”, deia, vinculant-ho a la majoria absoluta aconseguida per la sociovergència a les darreres eleccions .

Recomanacions personalitzades