Miguel Zaragoza dóna pas a Jessica Revestido com a primera secretària del PSC

Jessica Revestido substituirà a Miguel Zaragoza com a primera secretària del PSC de Molins de Rei. Al ser escollida, la regidora de Solidaritat, Igualtat, Gent gran i Nova ciutadania va demanar “continuar fomentat polítiques progressistes”.

La nova executiva es va escollir en una assemblea a la Federació Obrera // PSC Molins de Reo

La nova executiva es va escollir en una assemblea a la Federació Obrera // PSC Molins de Rei

Després de 13 anys com a primer secretari del PSC de Molins de Rei, Miquel Zaragoza deixa el càrrec en favor de Jessica Revestido. Ara, ell passarà a ser Secretari de Política Municipal. Així ho va decidir l’assemblea que va escollir executiva el dissabte 14 de gener. Tots dos són regidors de l’Ajuntament: l’un amb perfil més econòmic, l’altra més social.

Miguel Zaragoza és president de l’Àrea d’Economia i Serveis Generals i regidor d’Espai Públic i Manteniment; Mobilitat; Serveis Generals i Patrimoni; i Serveis Municipals. En canvi, Revestido ocupa les regidories de Solidaritat i Cooperació, Igualtat Home-Dona, Gent Gran i Nova Ciutadania.

Després de ser escollida per unanimitat, Revestido va marcar els objectius del partit: “Organització, noves idees, foment i continuïtat de les polítiques progressistes, energia i, sobretot, moltes, moltes ganes de treballar”. El partit haurà de ser “dinàmic, transparent i proactiu, que aconsegueixi la igualtat i la justícia social”. En clau electoral, es va plantejar “guanyar les municipals del 2019”.

Abans de deixar el càrrec, Zaragoza va presentar l’informe de gestió, destacant l’esforç i el treball davant la difícil situació política i social actual i posant de relleu els bons resultats en les eleccions municipals.

D’altra banda, Xavi Paz, que a l’Ajuntament té el càrrec de primer tinent d’alcalde i al partit el de Portaveu Municipal, va agrair a Zaragoza “haver treballat colze a colze amb militants i grup municipal i aconseguir que el PSC creixi” mentre que va encoratjar Revestido a “lluitar contra les retallades i la manca de suport a la ciutadania de la Generalitat i del govern espanyol”.

A més de Revestido, Zaragoza i Paz, els altres membres de la nova executiva són Laia Castellana (Vice Primera Secretària), Sole Silva (Secretària d’Organització), Jordi González, (Adjunt d’Organització) i Ainoa Garcia i Rafaela Poley com a vocals.

 

Recomanacions personalitzades