L’Ajuntament senyalitza 19 punts d’interès turísitc de Molins de Rei

Per tal de potenciar la vessant turísitca de la ciutat i que els propis veïns coneguin el patrimoni molinenc, l’Ajuntament ha instal·lat 19 panells informatius davant d’edificis com la Federació Obrera, el palau de Requesens o Ca n’Ametller.

Representants municipals amb el nou panell informatiu davant del Foment - Ajuntament de Molins de Rei

Representants municipals amb el nou panell informatiu davant del Foment // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament ha instal·lat panells informatius a 19 punts d’interès turístic de Molins de Rei, entre els que s’inclouen el palau de Requesens, l’ediefici del Molí, la Federació Obrera, la plaça de la Creu, el mercat municipal o el Foment cultural. El consistori assegura que són els edificis més rellevants de la vila, “però també aquells que tenen algun element històric curiós”.

“Molins de Rei és un dels municipis amb una riquesa i un valor històric dels més importants de la nostra comarca”. L’alcalde Joan Ramon Casals ha expressat així la seva satisfacció per la nova iniciativa de promoció turística de la ciutat, i ha recordat la voluntat de l’Equip de Govern de “posar en valor el nostre patrimoni perquè tot i tenir-ho a prop, no sempre es coneix prou”.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament i finançat per la Diputació de Barcelona, té com objectiu donar a conèixer Molins de Rei, la seva història i els seus edificis més emblemàtics tan a veïns com a turistes i posar en valor el patrimoni. En aquesta primera fase s’han triat 19 punts, tot i que l’Ajuntament assegura que hi ha més espais que també mereixerien ser senyalitzats, i si hi hagués una segona fase s’ampliarien els punts.

A banda de la senyalització, la campanya de promoció del turisme a Molins de Rei es complementa amb l’edició d’uns tríptics que incorporen un plànol d’ubicació dels 19 punts i informació de cada un d’ells i la realització d’una pàgina web.

  • dclosa

    ¿ Y cuanto nos ha costado a los contribuyentes cada uno de esos paneles?, No nos sirve la respuesta facilona de nuestros ediles de : “Nada lo pada la Diputació” , ¿ Acaso la antidemocrática (no la hemos votado) Diputació tiene una máquina de hacer billetes? , No nos chupamos el dedo…
    Otra forma más de que esos ediles de CIU +PSC pasen el rato y justifiquen sus sueldazos, y de que nos distraigan de lo fundamental, incapaces de gobernar, por falta de gentes con estudios y preparadas.
    El rebut del IBI ve imposat per la revisio del catastre que realitza l’organisme del govern central i els ajuntaments tenen un coeficiemt, per poder augmentar o reduir caprichosamente el IBI final. Los ciudadanos de a pié, podemos entender con más o menos dificultad las facturas del agua, la del gas o la de la luz, pero… ¿ Quien entiende el recibo del IBI y el cómo se calcula? , ¿ Qué se tiene en cuenta los m2 o los m3 ? , ¿ En qué recibo se especifica claramente todos los conceptos del IBI ? ¿Tenemos que seguir con el IBI que ve imposat desde que nos derrotó en Felip V ? , Estamos dopados por el futbol y la religión, no nos preocupamos por nada y al final sólo nos queda el aborricamiento de : “pagar y callar”
    Recordemos que, sin apenas mover un dedo, todos esos políticos locales (CIU, PSC, CUP, ERC,ICV, Podemos, el bodeguero, etc. ) se ensacan, por el simple hecho de asistir a un pleno, cada regidor, de los 21 que tenemos, cobra por el morro, 380 € (63.000 Ptas)/pleno , y que cada pleno municipal nos cuesta : 21 x 380 = 8.000 € (1.328.000 ptas) /pleno , y que todo el tinglado político en Molins de Rei, entre sueldos del alcalde, regidores a dedicación completa, cargos políticos de confianza nombrados a dedo, regidores de la oposición, etc. etc. se nos llevan 874.114,64 € /año (145 milions Ptas ) de nuestro Pressupost Municipal ( Membres dels òrgans de govern. 240.542,67 €, , Personal eventual. 305.354,56 €, etc ) De los 28.505.482,83 € de nuestro Presupuesto Municipal 2016 sólo en DESPESES DE PERSONAL se ventilan 10.773.393,42 € sin mover ninguna baldosa ni limpiar ninguna calle…. Ni los de ERC, ni los de la CUP, ni Podemos, ni ICV, ni el transfuga, presentan moción alguna para la baja del 18% en el IBI autorizado por Montoro , Se les ve el plumero de su enfermedad cleptocracia (ganar dinero fácilón de la política) ya que todos, sean del color que sean, quieren seguir montados en el dólar de sus sueldos y no hacer ninguna moción al respecto de rebaja del IBI, que és lo fundamental para los ciudadanos.

  • Pingback: El PDeCAT valora els dos anys de mandat com la consolidació de la “transformació” iniciada el 2011 | Viu Molins de Rei()