L’Ajuntament instal·la un correcan a la Riera Bonet

El nou espai de lleure per a gossos, de 130 metres lineals, va ser proposat pels veïns en els pressupostos participatius. 

Imatge del nou correcan de la Riera Bonat // Ajuntament de Molins de Rei

Molins de Rei ja té tres correcans. Tot i que un d’ells, el situat al Parc del Llobregat, pateix problemes de manteniment, l’Ajuntament ha decidit instal·lar un altre. Està ubicat al barri de la Riera Bonet i la seva creació era una de les propostes dels veïns de la zona en el marc dels pressupostos participatius.

El nou espai de lleure per a gossos, ideat perquè els animals puguin córrer lliurement, té una extensió de 130 metre lineals, segons informa el consistori a través d’un comunicat. Té forma de L i està dividit en dues zones amb accessos diferenciats: una per a gossos grans i una segona per a gossos petits.

El pressupost de l’actuació és de 3.200 euros. Segons l’Ajuntament, els correcants instal·lats fins al moment tenen un “índex d’ocupació molt elevat”. “Són molt ben acollits pels molinencs”, asseguren en el seu comunicat.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *