El CFS Molins 99 guanya i recupera confiança

El CFS Molins 99 suma una victòria contra el Lo Cargol Lleida (7-3) per sortir de la zona de descens i guanyar confiança abans de l’aturada nadalenca. 

Jugadors del CFS Molins 99 celebrant un gol // Jose Polo

Parlar de victòria transcendental o decisiva en el mes de desembre és, com a mínim, exagerat. Per no dir una ximpleria. Però sí que es pot dir que els tres punts que va sumar el Club Futbol Sala Molins 99 després de guanyar per 7 a 3 contra el Lo Cargol Lleida són importants o, fins i tot, molt importants.

Importants pel que: signifiquen sortir de la zona de descens i guanyar confiança; pel com: en un partit on van ser superiors i no es van desfer quan es va posar igualat com els passava les últimes jornades; i pel quan: just abans del Nadal, el que permet marxar de vacances amb calma.

Va ser superior el Molins 99, contra un Lo Cargol amb bons jugadors però sense joc col·lectiu. Al contrari, els molinencs van ser un equip més que mai. Oscar González, enorme en tasques defensives i organitzatives sobretot en el primer temps, feia una passada en profunditat a Álex Sánchez Ajo que, a pista oberta, va aconseguir el primer gol (1-0). Eren els primers minuts i a Sánchez Ajo se li veia entonat. Era el preludi d’una gran tarda.

Els visitants, mitjançant una bona retallada davant Víctor Sanmartín, van empatar poc després (1-1). Fins i tot va posar-se per davant el Lo Cargol (1-2) però a, tot i això, a l’equip entrenat per Àlex Bautista se’l veia sòlid, amb intenció de competir durant tot el partit. Bruno Lluelles engaltava una gran volea a la sortida d’un servei de cantonada per fer el 2 a 2. Va ser el gol de la tarda, just abans d’arribar el descans.

Oscar González, jugador del CFS Molins 99 // Jose Polo

Durant la segona part el Molins 99 va continuar dominant, tot i que en algunes fases els visitants també van tenir oportunitats. Amb una gran perícia en les accions d’estratègia, els molinencs van aconseguir avantatge. Dos gols de Sánchez Ajo, que va aconseguir un hat-trick, van posar el 4 a 2 a l’electrònic. Només una falta d’atenció defensiva va propiciar el 4 a 3 però, aquesta vegada sí, els Molins no es va espantar amb un marcador ajustat.

Jugava el Lo Cargol de cinc i, amb organització i fent de vegades una passa endavant, el Molins 99 els va defensar molt bé. El resultat va ser que en tres pèrdues de pilota Sergi Areny, Iván Rodríguez i Karim Benaliti van sentenciar el partit, resolt per 7 a 3.

 

 

 

Recomanacions personalitzades