Candy Cotton ofereix regals originals aquest Nadal

La nova botiga situada al carrer Rafael Casanova número 64 oferta obsequis amb enginy per sorprendre els teus esser estimats. 

Sorprendre amb els regals de Nadal sempre és un repte. A Candy Cotton, la nova botiga situada al carrer Rafael Casanova 64 de Molins de Rei, podem trobar un seguit d’opcions d’obsequis originals, just al costat de casa, sense necessitat de desplaçar-nos.

I és que segons explica una de les responsables de l’establiment, Mònica Camps, la “idea principal” quan es van plantejar obrir el nou negoci era “fer una botiga on trobar regals”. Així doncs, ens posem en mans d’especialistes si el nostre objectiu és fer un regal.

Segons Camps, el producte estrella aquest Nadal són les lletres il·luminades. “Poden ser de cartró, de fusta o de pissarra perquè cadascú escrigui el que vulgui, sempre porten un llum que les il·lumina”, assegura la responsable de Candy Cotton. El resultat és vistós, i fins i tot es poden combinar per el·laborar una paraula especial per a la persona que volem sorprendre.

L’oferta, però, és molt més extensa. Tasses, gorros, joies, bufandes, decoració per la llar, marcs, miralls garlandes, boles de llum… També decoració específica de Nadal, sempre fitxant-se en els petits detalls que marquen la diferència i demostren esperit nadalenc. Candy Cotton és una botiga que combina modernitat i artesania.

A més, també hi ha roba i fundes per a telèfons mòbils i ordinadors portàtils, clauers, rellotges, utensilis de cuina i bosses de mà originals.

Candy Cotton va obrir el passat més de juliol i, de moment, diuen que els va “molt bé”. La localització cèntrica “ajuda”, indica Camps.

 

 

 

 

Recomanacions personalitzades