Lídia Pujol canta al Dia dels Drets Humans recordant el “deure” de defensar-los

El Dia dels Drets Humans a Molins de Rei ha tingut aquest any la música de la cantautora Lídia Pujol, que va recordar el “deure” de defensar els drets humans.

Lídia Pujol va posar la música a la celebració del Dia dels Drets Humans a Molins de Rei // Jordi Julià

Lídia Pujol va posar la música a la celebració del Dia dels Drets Humans a Molins de Rei // Jordi Julià

Una versió de “Talkin’ bout a revolution” de Tracy Chapman que defensa els drets dels més desfavorits, titulada Farem la revolució i la tornarem a fer, i “País petit” de Lluís Llach han centrat el Dia dels Drets Humans a Molins de Rei, que aquest 2016 s’ha traslladat del dissabte 10 al dilluns 12. Les ha interpretat la cantautora barcelonina Lídia Pujol, segons qui “parlem molt de drets humans, però és més important el deure de defensar-los”. També va dir que “volem ser les persones que facin un país que defensi aquests drets” en referència a “País petit“.

Una cinquantena de persones van anar a l’acte, organitzat per Amnistia Internacional a la plaça de l’Ajuntament després del lliurament del Memorial Josep Maria Salas de Drets Humans. Els assistents van llegir els diferents articles de la Declaració dels Drets Humans. Molts d’ells eren regidors de tots els partits menys el regidor no adscrit i Iniciativa. Amnistia Pla del Llobregat va donar amb aportacions voluntàries un disc amb cançons de 35 músics diferents que han editat per a l’ocasió, i va seguir amb la campanya d’enviament de cartes a persones empresonades.

Recomanacions personalitzades