Un Nadal més dolç i saludable amb Roca Pastissers

Roca Pastissers de Molins de Rei ja prepara els productes especials per Nadal. Torrons, neules, galetes i pastissos, entre altres, d’elaboració pròpia. 

Un àpat de Nadal sense unes bones postres no és un àpat complet. Davant les grans cadenes de distribució que ofereixen productes amb índexs molt elevats de greixos saturats, a Molins de Rei encara hi ha comerciants que realitzen dolços com els d’abans, amb elaboració pròpia.

Un bon exemple és Roca Pastissers, situat al carrer Major número cinc, on cada Nadal preparen torrons, neules i polvorons seguint receptes tradicionals. “Fem les neules a mà, ja queda molt poca gent que les faci així”, assegura una de les propietàries. Sobre els torrons ofereixen una gran varietat: de massapà, de massapà cremat, de massapà amb fruita, de xocolata, de Xixona…

“La principal diferència és el sabor”, indiquen des de Roca Pastissers, defensant l’artesania. “També són més saludables i senten millor”, afegeixen. “Una cosa processada – com les de les grans cadenes – porta molts additius, molts conservants i, evidentment, després no saps com el cos ho digerirà”, argumenten. En canvi, la pastisseria artesana és “100% natural, fet cada dia”, asseguren.

D’altra banda, a Roca Pastissers també elaboren obsequis dolços de Nadal. Detallets com galetes i bombons, ideals per decorar una taula o regalar amb esperit nadalenc.

Càtering i encàrrecs 

No tot són dolços. A Roca Pastissers també ofereixen servei de càtering per facilitar aquelles reunions familiars o d’amics que, a vegades, es converteixen en un maldecap pel cuiner. Amb assortiments de canapès, entre altres propostes, només cal fer l’encàrrec amb un parell o tres dies d’antelació.

En el cas dels pastissos, si són petits es poden encarregar d’un dia per l’altre però en cas de ser per a moltes persones es recomana avisar amb més marge.

 

Recomanacions personalitzades