30 persones formen part del nou curs del SEFED

El programa de formació pràctica del Joan García Nieto té uns alts índex d’incorporació al mercat laboral.

Representants de l’Ajuntament donant la benvinguda als participants // Ajuntament de Molins de Rei

Un total de 30 persones formaran part de la nova edició del curs del programa SEFED, que es basa en la formació pràctica mitjançant la simulació d’una empresa com a metodologia d’aprenentatge i que està especialitzat en activitats de gestió administrativa.

Aquest programa registra uns alts índex d’incorporació laboral, arribant a un 40% d’ocupació després de finalitzar el curs. La durada de la formació, on l’aula es converteix en una oficina, és de 900 hores, amb 80 hores de pràctiques no laborals en empreses.

El programa SEFED, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que es desenvolupa amb la col·laboració de la Fundació INFORM, fa més de 25 que es realitza a Molins de Rei.

 

 

 

Recomanacions personalitzades