L’Ajuntament obre el dia de la Constitució espanyola

Regidors de CDC decideixen treballar el dia de la Constitució per atendre consultes ciutadanes i recollir joguines per als més necessitats. Roger Castillo (CUP) també ha estat a l’Ajuntament.

El regidor Antón Pedrola i l'alcalde Joan Ramon Casals a l'entrada de l'Ajuntament // PDECAT Molins de Rei

El regidor Antón Pedrola i l’alcalde Joan Ramon Casals a l’entrada de l’Ajuntament // PDECAT Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha obert el sis de desembre, dia de la Constitució espanyola. El molinenc ha estat un dels consistoris catalans on càrrecs electes han laborat, tot i ser dia festiu, en entendre que durant aquesta jornada no hi ha res a celebrar.

La iniciativa, impulsada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) de la qual Molins de Rei en forma part, vol denunciar que la Constitució “s’utilitza políticament en contra de Catalunya, una vegada i una altra”, segons assegura aquesta entitat.

Seguint aquesta directriu, alguns regidors de CDC han decidit assistir al seu lloc de treball per “respondre consultes ciutadanes i fer una recollida solidària de joguines i aliments” per als més necessitats, segons han informat a través de les xarxes socials. També ha treballat a l’Ajuntament el cap de l’oposició, Roger Castillo (CUP).

Mentrestant, els regidors del PSC, soci de govern municipal de CDC a Molins de Rei, sí que han gaudit del seu dia de festa.

Recomanacions personalitzades