Un fantasma torna a aparèixer a la Sínia

CFS Molins 99 4-6 Esparreguera. Els entrenats per Álex Bautista deixen escapar, una vegada més, un partit que tenien aparentment controlat i amb avantatge clar (4-1) al marcador. 

croniques-cfs-molins-99

Álex Bautista dóna instruccions durant un moment de la primera part // Jose Polo

Álex Bautista dóna instruccions durant un moment de la primera part // Jose Polo

Un fantasma va tornar a aparèixer al Poliesportiu de la Sínia durant el partit entre el Club Futbol Sala Molins 99 i l’Esparreguera. Com comença a ser habitual, l’aparició va ser durant la segona part, amb el Molins 99 amb l’avantatge en el marcador (4-1). La por va envair les ments dels homes entrenats per Álex Bautista i, quan el rival va retallar distàncies, van fer un pas enrere, donant-li ales a l’equip visitant i oblidant el bon joc fet anteriorment. El resultat de tot plegat: l’Esparreguera va remuntar el matx.

Dit això, els molinencs van fer un gran partit durant la primera part i, fins i tot, van jugar bé en l’inici de la segona part. L’equip pressionava de forma magnífica i es veia impulsat per Alfredo Valdez, un dels fitxatges d’aquesta temporada que va estar encertat, i ràpid, de cara a porteria. Ell va ser l’encarregat de fer l’1 a 0 en una jugada on va fallar el primer remat però no el segon. El 2 a 0 va ser obra d‘Iván Rodríguez, en una jugada on es va afavorir d’un rebot en el centre del camp gràcies al seu esforç i després va fer bé el dos contra u contra el porter amb un company. Alfredo va fer el 3 a 0 amb una contra ràpida on es va travessar tota la pista conduint l’esfèric. Al Molins 99 no hi havia qui l’aturés. Només Raul Muñoz, un home molt tècnic, va generar perill. Precisament, Muñoz va fer el 3 a 1 amb un xut llunyà.

La segona part va començar amb gol d’Àlex Sánchez Ajo (4 a 1) i semblava que el fantasma no tornaria a aparèixer. Però sí que ho va fer. L’Esparreguera va començar a jugar amb porter jugador i als molinencs els va entrar la por. Van defensar molt pròxims a la porteria i van oblidar-se d’intentar anar a per més gols. Va ser un error. Després del 4 a 2, també de Muñoz, l’equip es va posar molt nerviós. Es van veure precipitacions en les passades, també en algunes jugades individuals. El rival, contràriament, anava de menys a més. En pocs minuts va fer el 4 a 3 i després va empatar (4-4), en dues accions on defensivament el Molins no va estar afortunat.

Alfredo, autor de dos gols, es lamenta d'un cop // Jose Polo

Alfredo, autor de dos gols, es lamenta d’un cop // Jose Polo

Bautista, que després del partit va “assumir responsabilitats” i va reconèixer que cal un “canvi de xip” en declaracions a Viu Molins de Rei, va demanar temps mort, va intentar que els seus reaccionessin, però tothom sospitava com acabaria el partit. Sergio Infantes va fer el 4 a 5 i, amb el Molins de cinc, va arribar el definitiu 4 a 6.

El Molins 99 necessita treballar l’aspecte psicològic. La mentalitat és igual d’important que la tècnica o la tàctica per guanyar un partit. Potser la pròxima vegada que juguin amb un resultat ajustat els jugadors més veterans han de fer un pas endavant per calmar els seus companys i fer-los confiar en les seves capacitats. El grup té potencial però els primers que ho han de tenir clar són ells mateixos. No poden desfer-se amb un marcador com un 4 a 2. Per un equip madur, els fantasmes no existeixen.