Obre BellBe, un espai on cuidar-se deixant els problemes a la porta

BellBe ofereix nombrosos tractaments de bellesa, salut i benestar en un entorn relaxat. Qui hi vagi marxarà amb l’autoestima més alta però, sobretot, satisfet amb la qualitat professional dels tractaments. En destaquen la cura integral de la pell i l’ús de productes orgànics.

A BellBe es poden comprar els productes orgànics que fan servir pels tractaments

A BellBe es poden comprar els productes orgànics que fan servir pels tractaments

Qui no necessita desconnectar dels problemes del dia a dia i prendre’s uns minuts per sentir-se bé amb si mateix? Fa un mes que aquesta necessitat queda coberta amb un nou espai: BellBe, al cor de Molins de Rei, el carrer Major 62.

Els professionals que hi treballen faran sentir especial a qui hi vagi (tant homes com dones), en un ambient càlid i amable. “Volem que els nostres clients se sentin especials des del moment que entren per la porta de Bellbe, explica la propietària, Yolanda Seguí.

Una gran professional que treballa a BellBe és Marta Soto, especialista en caracterització i maquillatge. Ella dóna cursos de maquillatge personalitzats on ensenya a “ressaltar els punts forts de cadascú”, i també fa maquillatge de caracterització per a festes i esdeveniments temàtics.

I ara que arriba Nadal, han fet uns xecs regal, “una manera de fer un regal original sense moure’s de Molins de Rei”, explica Yolanda Seguí.

Les cabines adapten la música i les olors al tractament que es faci en cada moment

Les cabines adapten la música i les olors al tractament que es faci en cada moment

Especialistes en la pell

Una de les especialitats de BellBe és el diagnòstic i tractament de la pell, tant del rostre com del cos. Un dels tractaments del qual més orgullosa està la Yolanda Seguí és el làser atèrmic (sense calor), “de l’últim que ha sortit”, per omplir arrugues, il·luminar la pell, reafirmar i regenerar tota la pell del cos.

La a treballadora Marta Soto i la propietària Yolanda Seguí fan tot el possible per fer que els clients estiguin a gust

La a treballadora Marta Soto i la propietària Yolanda Seguí fan tot el possible per fer que els clients estiguin a gust

Un altre tractament que es fa és el bronzejat amb canya de sucre, que posa la pell morena al moment, també indicat a persones que no poden prendre el sol per motius mèdics. A més, una especialista fa micropigmentació per recuperar els colors de la pell o bé simular el cabell perdut a les celles i al cap, així com el color dels llavis i aurèoles mamàries.

Però també tenen molts altres especialistes: fisioteràpia, quiromassatge, nutrició, homeopatia, reflexologia podal, mesoteràpia, pressoteràpia, fotodepilació, fotorejoveniment, etc.

Tots els tractaments es fan amb productes orgànics, biològics, naturals i sense parabens de marques especialitzades: Natura Siberica, Eberlain i Germaine de Capuccini, que es poden adquirir a BellBe amb assessorament personalitzat en funció del diagnòstic.

Per contactar amb BellBe

BellBe és al carrer Major 62 de Molins de Rei. Podeu contactar-hi trucant al 93 269 48 04 o al 618 56 48 06. També els pots trobar al Facebook.

Recomanacions personalitzades