“Quenottes” i “Monsters” es reparteixen els premis als curtmetratges del 35è Festival de Cine de Terror

“Quenottes”, de Pascal Thiebaux, i “Monsters”, de Steve Desmond, totes dues vingudes d’Estats Units, han guanyat la majoria de premis als curtmetratges del 35è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

Imatge de "Quenottes", de Pascal Thiebaux, guanyadora del premi al Millor Curt // Quenottes

Imatge de “Quenottes”, de Pascal Thiebaux, guanyadora del premi al Millor Curt // Quenottes

Si el palmarès de llargmetratges de la Secció Oficial del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei d’aquest 2016 tenia “I am not a serial killer” com a clara guanyadora, pel que fa als curtmetratges els guanyadors també han estat clars però ha quedat repartit en dos, vinguts d’Estats Units.

“Quenottes”, de Pascal Thiebaux, que planteja si el ratolí Pérez és un psicòpata, neuròtic i obsessiu, s’ha emportat el premi a Millor Curt i Millors Efectes (de David Carrière). En canvi, “Monsters”, de Steve Desmond, ha estat premiat per la interpretació (de Caitlin Carmichael) i el guió (de Michael Sherman).

Per contra, el públic ha anat per lliure i ha triat “Behind”, d’Ángel G. Hernández. El premi Méliès d’Argent, que dóna el festival per formar part de la Federació Europea de Cinema Fantàstic ha estat per Semper Fidelis, de Maciej Gajewski.