Quirolife Molins de Rei aconsella revisar la columna a tothom per garantir una bona salut

El centre pioner en la quiropràctica a Molins de Rei recomana que tothom es faci una revisió de la columna vertebral per detectar bloquejos que poden portar problemes de salut a tot el cos, ara o en el futur.

Abans de fer l'ajustament, es fa una diagnosi per detectar els bloquejos

Abans de fer l’ajustament, es fa una diagnosi per detectar els bloquejos

Mals de cap, marejos, mans o braços adormits, problemes digestius o amb la menstruació, insomni o ciàtica. Són alguns dels problemes de salut que, encara que no ho sembli, un pot tenir si no té la columna vertebral saludable. Per això, Quirolife Molins de Rei – Centre Quiropràctic Molins recomana a tothom que es revisi la columna vertebral, fins i tot si no tenen cap molèstia.

I és que encara que ara mateix ens trobem bé, si tenim un bloqueig de la columna vertebral ens pot acabar passant factura en el futur. Aquests bloquejos, anomenats subluxacions, es produeixen quan “una vèrtebra perd la posició natural i es bloqueja, impedint que flueixin les informacions que envia el sistema nerviós a tot el cos”, explica Albert Revoltós, quiropràctic i propietari de Quirolife juntament amb Gemma Revoltós.

Tenir una subluxació és molt fàcil: una mala postura o una de les freqüents caigudes quan som petits són suficients, i fins que un quiropràctic no ens faci un ajustament la vèrtebra no tornarà a lloc. Per això, a Quirolife treballen amb gent de totes les edats, també nadons; i no només fent ajustaments, en què un quiropràctic qualificat localitza les subluxacions i les desbloqueja, sinó també aconsellant hàbits saludables per evitar que es torni a produir.

Un cop detectada la lesió, el quiropràctic fa l'ajustament per desbloquejar la vèrtebra afectada

Un cop detectada la lesió, el quiropràctic fa l’ajustament per desbloquejar la vèrtebra afectada

Pioners de la quiropràctica a Molins de Rei

Recreació d'una subluxació en una vèrtebra que Quirolife utilitza per explicar-ho als pacients

Recreació d’una subluxació en una vèrtebra que Quirolife utilitza per explicar-ho als pacients

Tot i això, evidentment també tracten persones amb afectacions de tot tipus que gràcies a la quiropràctica han fet canvis espectaculars. Un cas molt clar el va viure la pròpia mare dels propietaris: la quiropràctica li va eliminar els intensos dolors que gairebé li impedien moure’s, després de buscar tractament arreu sense èxit. Això va moure els fills a estudiar quiropràctica -que poc a poc va fent-se un lloc com a carrera universitària- i el 2007 es convertien en pioners de la quiropràctica a Molins de Rei obrint el Centre Quiropràctic Molins, quan no hi havia cap lloc al poble que en fes.

L’èxit de Molins de Rei els ha portat a estendre’s a Madrid i a Badalona, amb el nom de Quirolife, però el centre manté l’ambient càlid i familiar que el caracteritza, sempre amb professionals qualificats que fan que els pacients que visiten el centre del passeig Pi i Margall se sentin en bones mans i com a casa.