El PSC del Baix Llobregat es reuneix a Molins de Rei per reclamar més polítiques contra la violència masclista

Xavi Paz, Raquel Sánchez i Lluïsa Moret protagonitzen un acte a la Federació Obrera on critiquen les retallades del govern espanyol i català en matèria d’igualtat i violència de gènere. 

Moret, Sánchez i Paz durant l'acte // Jose Polo

Moret, Sánchez i Paz durant l’acte // Jose Polo

El PSC del Baix Llobregat ha organitzat un acte amb motiu del 25 de novembre, el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Socialistes de la comarca s’han reunit a la Federació Obrera de Molins de Rei aquest dilluns al vespre per reclamar més polítiques contra la violència masclista i criticar les retallades del govern català i espanyol en aquesta temàtica.

“La quotidianitat de la violència masclista no ens ha de fer menys sensibles”, ha advertit el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Molins de Rei i portaveu del PSC al municipi, Xavi Paz. “Els socialistes estem compromesos, com els que més, per acabar la violència masclista”, ha assegurat Paz, qui ha posat com a exemple les polítiques del govern espanyol liderat per José Luís Rodríguez Zapatero en contraposició “al que ara no fan”.

Xavi Paz durant l'acte // Jose Polo

Xavi Paz durant l’acte // Jose Polo

Paz ha estat acompanyat de l’alcaldessa de Gavà i secretaria de Dones del PSC, Raquel Sánchez, i per l’alcaldessa de Sant Boi i responsable de l’Àrea d’Igualtat del PSC, Lluïsa Moret. “Hem patit retallades molt importants per part de la Generalitat i l’Estat que ens han portat a la situació anterior a 2010”, ha opinat Sánchez. “El govern que vol fer un nou país no ha desenvolupat les parts de la llei d’Igualtat que no han estat suspeses pel Tribunal Constitucional i ho podria fer”, ha criticat.

Per la seva banda, Moret ha afirmat que “el valor més intrínsec al socialisme és la igualtat”. “El feminisme és una de les reivindicacions estratègiques”, ha afegit l’alcaldessa de Sant Boi. Segons ella, la lluita per la igualtat i contra la violència masclista és “de tothom” i no només de les dones. A la seva ciutat hi ha una entitat molt activa d’homes igualitaris“Hem de lluitar contra les retallades dels governs de dretes a Catalunya i a Espanya”, ha sentenciat Moret, coincidint amb els seus companys del partit.

Revestido i Castro llegint el manifest // Jose Polo

Revestido i Castro llegint el manifest // Jose Polo

Durant l’acte s’ha presentat el manifest del PSC amb motiu del 25N. Ha estat llegit la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Molins de Rei, Jessica Revestido, i el primer secretari de les JSC al Baix Llobregat, Rubén Castro.

Entre altres coses, el text denuncia la violència masclista que va més enllà de la violència física, com “les discriminacions i desigualtats dins el marc de relacions de poder” i demana “fets, no només paraules”, contra aquesta xacra.

A més, també s’ha presentat un vídeo on surten molts alcaldes, regidors i militants del PSC de la comarca on també s’incideix en aquests i altres aspectes.

 

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El PSC del Baix Llobregat es reuneix a Molins de Rei per reclamar més polítiques contra la violència masclista

  1. dclosa
    22/11/2016 at 9:47

    “Qui no té feina el gat pentina” , Recordemos que Javier Paz Peche (PSC-Molins) ( el masajista de Gava) , solo por mover la sin hueso, se ensacó entre el 2007 y 2011 : 280.530,08 € (46,5 Mill. Ptas) y aceptó el generoso donativo de l’Ajuntament, que se aprueban entre ellos en los plenos de : 108.663,77 € (18 Mill. Ptas) , y la misma cantidad de 45 Mill Ptas en el 2011 a 2015 , y continua del 2015 al 2019 sacados directamente en vena de nuestros impuestos IBI, para el alquiler del despachito en Janés y las migas lorquinas del Canal, Un verdadero filón de oro. Muestra la enfermedad en cleptomanía ( enriquecerse rapidamente) que padecen nuestros politicos locales, y mientra tanto, las calles (Barraquer, Casanova-Tort/Pça Creu hechas unos zorros. Verdaderamente , tal como decía el torero, y se ponen al mismo nivel : Im-pre -zentable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *