El Club Bàsquet Molins de Rei presenta els equips de la temporada 2016-2017

El Club Bàsquet Molins de Rei, la gran entitat molinenca dedicada al bàsquet, presenta els seus equips per la temporada 2016-2017 omplint el Poliesportiu Municipal. 

Amb la il·lusió i l’empenta de sempre. El Club Bàsquet Molins de Rei ha presentat els seus equips per la temporada 2016-2017 en una acte que va omplir el Poliesportiu Municipal de Molins de Rei de jugadors, entrenadors i pares.

“Gaudiu amb els vostres companys, són únics, apreneu amb els vostres entrenadors, són els vostres mestres”, ha assegurat el president del CB Molins, Marià Pujol. Joan Guiu, directiu de la Federació Catalana de Bàsquet, ha estat convidat pel club i ha manifestat s’ha emportat una alegria en veure “la pista tan plena de jugadors, familiars i pares”. Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha considerat que el CB Molins “no para de créixer en moments complicats” i ha indicat que si té “més jugadors que mai” és gracies a la seva feina.

Imatge de la presentació del club // CB Molins de Rei

Imatge de la presentació del club // CB Molins de Rei