Desallotjats dos blocs de pisos al Canal per una falsa alarma de fuita de gas

Dos blocs de pisos del carrer Menéndez Pelayo han estat desallotjats i s’ha acordonat la zona propera pel que semblava ser una fuita de gas, que les anàlisis han descartat. Sembla que l’olor provenia de l’incendi d’una connexió elèctrica que els ha deixat sense llum.

S'ha acordonat el carrer Albert Pujol i Menéndez Pelayo fins arribar al parc de la Mariona // Jordi Julià

S’han acordonat els carrers Albert Pujol i Menéndez Pelayo fins arribar al parc de la Mariona // Jordi Julià

Ensurt sense incidents al carrer Menéndez Pelayo, al barri del Canal. Un tall en la corrent elèctrica ha anat acompanyat del que semblava ser olor de gas i s’ha activat el protocol preveient que hi hagués hagut una fuita. S’han desallotjat els veïns dels números 28 i 30 del carrer, establint un perímetre de seguretat molt més gran que arribava fins al parc de la Mariona i incloïa també el carrer Albert Pujol.

“Les anàlisis han descartat que fos una fuita de gas”, explicava des del lloc dels fets el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Anton Pedrola. S’ha tallat el gas i l’aigua i, quan finalment s’ha tallat el subministrament elèctric, han pogut comprovar que hi havia hagut “un incendi en una connexió elèctrica”, ha explicat l’alcalde, Joan Ramon Casals, tranquil·litzant la població: “no hi ha cap perill”.

Sembla ser que els gasos que s’han produït en l’incendi han fet que es confongués l’olor amb la de gas. I aquesta seria també la causa del tall que han tingut els veïns. Els afectats han estat 28 pisos, repartits en dos edificis.

El bombers i els tècnics treballant per trobar què ha provocat l'olor de gas // Bombers

El bombers i els tècnics han treballat per trobar l’origen de l’avaria // Bombers

Recomanacions personalitzades