El CFS Molins 99 llença la millor primera part de la temporada i cau contra l’AECS

CFS Molins 99 4-7 AECS l’Hospitalet. Els entrenats per Álex Bautista deixen escapar els tres punts després de mostrar un joc excel·lent en el primer temps i marxar-se del partit en el segon.

PATROCINI CRÓNIQUES

Javi Gil, brillant sota pals, també va acabar expulsat de forma injustificada // Jose Polo

Javi Gil, brillant sota pals, també va acabar expulsat de forma injustificada // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 va perdre contra l’AECS de l’Hospitalet de Llobregat per 4 a 7 en un partit amb dues parts ben diferenciades: la primera amb domini local i la segona amb domini visitant. Els homes d’Álex Bautista van fer la primera millor meitat de la temporada per, en la segona, marxar-se del partit i donar mastegada la victòria al rival. Contagiat pels nervis i penalitzats per les faltes, els molinencs van llençar una gran feina a les escombraries.

Tot el CFS Molins 99 va estar brillant durant els primers minuts, contra un equip de la part alta de Tercera Nacional. Defensivament, l’AECS no podia jugar còmode gràcies a una bona i ordenada pressió i, en atac, els locals generaven perill. Iván Rodríguez feia el primer gol del partit a la sortida d’un corner (1-0). Va estar excels Rodríguez en el primer tram de partit. En el segon gol, també obra seva, va recuperar en pista contrària, va acompanyar el contraatac i va acabar definint, de taló, al segon pal (2-0). Li sortia tot al 7 molinenc. Una altra recuperació seva en pista contraria va servir-li, en aquest cas, per assistir Oscar González, que feia el 3 a 0. Tot i que és cert que Rodríguez va ser decisiu, era tot el col·lectiu el brillava. Només al final els visitants van reaccionar i va fer el 3 a 1 amb el qual es va arribar a la mitja part.

Ja des del principi de la segona part es veia que el partit seria un altre. L’AECS va sortir molt més agressiu, convençut que encara no havia dit l’última paraula a la Sínia. Contra un equip que no parava de pressionar a l’àrbitre i que coneix totes les “arts” del futbol sala, el CFS Molins 99 es va posar nerviós. En pocs minuts es va carregar amb 4 faltes. I després amb cinc. No van llegir bé la situació i això els va fer perdre la intensitat en defensa, facilitant les ocasions del rival. Només un gran Javi Gil a la porteria va evitar que la remuntada arribés abans. Aprofitant una expulsió, Rodríguez va segellar el seu particular hat-trick i va fer el 4 a 1. Però va ser un miratge.

L'equip unit després del partit // Jose Polo

L’equip unit després del partit // Jose Polo

Amb aquest resultat Agustín Garabito, un home capaç de fer un molt bon paper quan es concentra, va perdre els nervis i va ser expulsat després d’una protesta desmesurada a l’àrbitre. Un error que va penalitzar el seu equip, que en un principi va aguantar bé amb un home menys però que va veure com unes desafortunades mans de González dins l’àrea significaven el 4 a 2, de penal. L’AECS es va créixer i el CFS Molins 99 es va acabar de desfer. El nivell de la defensa molinenca no va ser l’habitual i això va facilitar que es capgirés el marcador fins el 4 a 5. Llavors, amb el CFS Molins 99 de cinc, els visitants van fer dos gols més. Gil, també per protestes, i Àlex Sánchez Ajo, en aquest cas per una situació del joc, també van ser expulsats. Una derrota que, a més, minvarà el potencial de l’equip la pròxima setmana. L’equip ha de fer autocrítica per ser, sempre, el de la primera part.

Recomanacions personalitzades