Dani Santamaría és el nou president del CFS Molins 99

Santamaría substitueix Josep Canals, que seguirà vinculat a l’entitat com a fisioterapeuta del primer equip. Més de 200 jugadors es reuneixen a la Sínia en el dia de la presentació dels equips. 

PATROCINI CRÓNIQUES

Dani Santamaría, durant els seu parlament // Jose Polo

Dani Santamaría, durant els seu parlament // Jose Polo

Canvi en la presidència del Club Futbol Sala Molins 99. Dani Santamaría substitueix Josep Canals, president durant les últimes dues temporades on ha afrontat importants canvis esportius en el primer equip i organitzatius amb la nova normativa que obliga els clubs a portar els números amb més rigor, com si fossin una empresa.

“Vam començar una colla de 10 amics i ara som més de 200 jugadors”, va assegurar Santamaría, històric porter del club i un dels fundadors de l’entitat l’any 1999, el dia de la presentació dels equips. Després de donar-li les gràcies a tots els anteriors presidents, el nou president, que arriba acompanyat amb algunes novetats a la junta, va indicar que volen “créixer i fer coses noves” en aquesta nova etapa. Canals seguirà vinculat al CFS Molins 99 com a fisioterapeuta del primer equip, que juga a Tercera Nacional.

La presentació dels equips de la temporada 2015-2016 va reunir a més de 200 jugadors al Poliesportiu de la Sínia, que acompanyats per pares i familiars, van fer-se les tradicionals fotos oficials en un acte que va demostrar que el futbol sala a Molins de Rei continua en bona forma.

 

Recomanacions personalitzades