El CB Molins de Rei organitza la primera trobada d’escoles de bàsquet

150 infants de cinc poblacions del Baix Llobregat gaudeixen del bàsquet al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei en la primera trobada d’escoles de la temporada. Alguns van jugar el primer partit de la seva vida. 

Un dels nens del CB Molins de Rei buscant la pilota // Jose Polo

Un dels nens del CB Molins de Rei buscant la pilota // Jose Polo

El Club Bàsquet Molins de Rei va organitzar la primera Trobada d’Escoles de Bàsquet de la temporada, on 150 infants d’entre 4 i 7 anys de cinc poblacions de la comarca es van trobar al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei per gaudir del seu esport.

El CB Molins de Rei, el CEB Pallejà, el BC Sant Joan Despí, el Nou Esplugues i l’Unilever Viladecans van ser els equips participants d’una jornada que va servir perquè “equips no federats, que normalment no competeixen, comencin a saber el que significa la competició”, segons va explicar la coordinadora del CB Molins de Rei, Míriam Domènech. Per a molts nens, el matinal de bàsquet va significar el primer partit de les seves vides.

Es van disputar un total de 9 mini partits entre les diferents entitats participants sota dos objectius comuns: que s’ho passin bé fent esport i que tots plegats s’emportin una experiència molt rica en valors.

L’escola molinenca està dirigida als nens d’entre 4 i 8 anys i serveix per introduir-los en l’activitat esportiva, desenvolupar la psocimotricitat i descobrir l’esport de la cistella. Actualment, la pedrera del Molins té una seixantena d’infants que fan la seva activitat al Poliesportiu Municipal i al Col·legi Virolai.

“A més de llançar, botar i fer passes nosaltres treballem molt els valors com el respecte a ells mateixos, als companys i als rivals, així com el companyerisme o el treball en equip, que és una de les coses que costa més d’aprendre”, va indicar Domènech, sobre la forma de treballar del CB Molins de Rei.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades