El CFS Molins 99 suma tres punts importants contra el Les Corts

CFS Molins 99 3-2 Les Corts. Victòria dels molinencs amb gols d’Àlex Sánchez Ajo, Iván Rodríguez i Rubén García en un partit que podien haver resolt abans si haguessin estat més afortunats de cara a porteria. 

PATROCINI CRÓNIQUES

Iván Rodriguez, que després va respondre les preguntes de Viu Molins de Rei en el vídeo, durant el partit // Jose Polo

Iván Rodriguez, que després va respondre les preguntes de Viu Molins de Rei en el vídeo, durant el partit // Jose Polo

El futbol sala és un joc de murris. En tres accions on el Club Futbol Sala Molins 99 va ser més intel·ligent que el rival va aconseguir la victòria contra el Les Corts (3-2). Tres punts importants que permeten l’equip entrenat per Álex Bautista escalar fins la vuitena posició de Tercera Nacional, després de tres partits sense conèixer el triomf.

En línies generals, va ser superior el Molins 99. Però a la Sínia es va poder tornar a percebre un dels mals de l’equip molinenc. Un mal que arrossega fa diverses temporades: l’encert de cara a porteria. Amb una mica més d’efectivitat, els molinencs haguessin guanyat sense patir. Però no va ser així i els locals es van veure exigits a mantenir la concentració en el tram final del partit, on estaven sota l’amenaça del doble penal però van defensar amb intel·ligència.

Després d’uns minuts de tanteig on els rivals s’estudiaven, el Molins va posar una marxa més contra qui es presentava a la Sínia com a tercer classificat. En una acció ràpida a la sortida d’un corner, Rubén García va trobar Àlex Sánchez Ajo per fer primer gol (1-0). Primera acció on el Molins va ser més murri que el rival. No seria l’última.

Abans d’arribar al descans, un xut llunyà de d’Arnau Rodríguez, on el jugador visitant va rematar amb masses comoditats, va rebotar en Sánchez Ajo despintant Víctor Sanmartín, que no va poder fer res per evitar l’empat (1-1) poc abans d’arribar al descans.

Jugadors del Molins 99 i Les Corts al principi del partit // Jose Polo

Jugadors del Molins 99 i Les Corts al principi del partit // Jose Polo

En el segon temps el Molins 99 va gaudir d’oportunitats per posar distància a l’electrònic. Iván Rodríguez va protagonitzar-ne un parell i, a la tercera, va fer el 2 a 1. Ho va fer en un altra acció de murri, on Sánchez Ajo va treure ràpid un fora de banda agafant a contrapeu al rival.

En una acció confusa, la pilota va quedar morta a l’interior de l’àrea visitant. Rubén García, el capità de l’equip en aquest partit en absència d’Oscar González, recordant el que feia Raúl González amb el Reial Madrid, va recollir l’esfèric entre la confusió per fer el 3 a 1. El més llest de la classe. El més murri.

El Molins 99 va acumular cinc faltes i, sota l’amenaça del doble penal, va saber defensar sense donar oportunitats al rival. El Les Corts va fer el 3 a 2 en l’únic moment on els molinencs van baixar la concentració, a segons del final del partit.

 

Recomanacions personalitzades