Castanyada i Halloween arriben als barris durant el pont de Tots Sants

El barri de les Conserves organitza per tercera vegada el seu exitós túnel del terror. En canvi, el barri de Bonavista fa la castanyada divendres. A més, el Festival de Cine de Terror fa un passi de curts al Mulei i els Dimonis de Molins faran la 2a Tabalada Demoníaca en favor de Gueopic.

L’etern debat entre castanyada i Halloween es visualitza amb les celebracions organitzades per les associacions de veïns. Les activitats que es podran fer a Molins de Rei durant el pont de Tots Sants estan vinculades amb aquestes dues festivitats.

1. Túnel del terror

Dos personatges del túnel del terror de l'any passat de les Conserves // Arxiu - AV Les Conserves

Dos personatges del túnel del terror de l’any passat de les Conserves // Arxiu – AV Les Conserves

La festa del Halloween ve representada més netament per l’Associació de Veïns de les Conserves, que per tercer any consecutiu organitza un túnel del terror. L’any passat l’èxit va ser notable: 600 persones hi van participar, segons l’associació. L’èxit fa que hagin de repartir entrades gratuïtes durant el cap de setmana per evitar les cues.

El túnel del terror serà dilluns 31 d’octubre en 4 torns entre les 20:30 i la 1 de la nit al local de l’Associació de Veïns de les Conserves (plaça Antoni Marca). Cal recollir entrada el 29 o 30 d’octubre de 10 a 13 h i de 18 a 20 h.

2. Curts de terror al Mulei

L’esperit de Halloween arribarà ja divendres 28, perquè el Festival de Cine de Terror farà un tast del que vindrà a partir de l’11 de novembre amb una mostra de curts de l’any passat, com els que es podran veure a la plaça de la Creu durant el festival però en aquest cas a l’Ateneu Mulei.

La mostra de curts del 2015 serà divendres 28 d’octubre a les 22 hores a l’Ateneu Mulei (c. Ponent, 15)

3. Tabalada demoníaca en benefici de Gueopic

Els Dimonis de Molins organitzen la segona tabalada demoníaca solidària, en benefici de l’associació de suport a l’autisme Gueopic. Hi ha set grups de percussió convidats: de Sant Pere de Ribes, Vall de Tenes, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat, Vilassar de Mar, l’Hospitalet de Llobregat i Pallejà. Faran una cercavila pel centre de Molins de Rei i després un sopar amb aportació mínima de 3€.

La tabalada sortirà dissabte 29 a les 19h del pati del Palau. Recorregut: c. Rafael Casanova, pl. de la Creu, c. Major, pl. Catalunya i carrer  Rafael Casanova, tornant de nou al pati del Palau. Sopar a les 20:30.

4. Castanyada al barri de Bonavista

El representant de la castanyada serà l’associació de veïns del barri de Bonavista, que organitza una celebració popular de la festa amb esperit més tradicional.

La castanyada serà divendres 28 a partir de les 18:30 al local de l’Associació de Veïns Bonavista (C. Bonavista, 6)

Recomanacions personalitzades