Cap de setmana de música, cinema, teatre i “migas”

Aquest cap de setmana del 21 al 23 d’octubre les músiques al museu porten una barreja d’instruments i països, el cineclub projecta “Corazón gigante” i es presenta l’obra de teatre “E.R.” vinguda de Sant Feliu. Diumenge, tornen les tradicionals “migas” al Canal.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem cinc plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. Gaudir d’una barreja musical al museu

Militants del PSC, membres de Gueopic i assistents davant la gran paella de migas // PSC Molins de Rei

Diumenge tornen les populars “migas” al barri del Canal. Imatge del 2015 // Arxiu – PSC Molins de Rei

Les músiques al museu porten una mescla musical: de tipus d’instruments i de països del món. Guitarra i percussió; Sèrbia i Mèxic. De la mà de Ljubica Bukvic per una banda i Yehosuá Escobedo, per l’altra. Tot, dins l’especial marc que és el museu municipal.

El concert serà divendres 21 d’octubre a les 19:30 al Museu Municipal (carrer Pintor Fortuny, 55). És gratuït però amb aforament limitat a 60 persones.

2. Menjar “migas” al barri del Canal

Tornen les populars “migas” al barri del Canal, organitzades des de l’any passat pel PSC després que plegués l’Agrupación Lorquina. Si l’any passat anaven en benefici de Gueopic, les “Migas Lorquinas 2016” recolliran fons per a dues entitats que treballen contra el càncer: AECC Molins de Rei i PICAM Prevenció. La convidada serà la diputada socialista Eva Martínez, responsable de l’Àrea Municipal del grup parlamentari.

Les “migas” seran diumenge 23 d’octubre a les 14 hores al carrer Sant Isidre, 18.

3. Anar a la segona obra del cicle de teatre amateur del Baix Llobregat

Arriba la segona obra de la Roda de Teatre del Baix Llobregat: un cicle d’intercanvi d’obres de teatre entre grups amateur de la comarca. Aquesta setmana ve l’obra “E.R. (Actrius)”, de Josep Maria Benet i Jornet, que porta el Casino Santfeliuenc, de Sant Feliu de Llobregat.

L’obra es representarà dissabte 22 d’octubre a les 22 hores a la Peni.

4. Veure la pel·lícula “Corazón Gigante” sobre un inadaptat social

El Cineclub Hal 2002 porta la pel·lícula inslandesa estrenada l’any passat “Corazón Gigante”, sobre un home que amb 43 anys no ha tingut nòvia, viu amb la seva mare i només li interessa la Segona Guerra Mundial. Un dia, acaba trobant una noia solitària com ell.

La pel·lícula es projectarà divendres 21 d’octubre a les 22 hores a la Peni. L’entrada val 4€ (3€ per a joves de 15 a 25 anys o socis).

5. Ensenyar als nens el conte de la Rínxols d’or (o recordar-lo)

Xarxa porta un espectacle que explica el popular conte de la Rínxols d’or, titulat “Un somni és”. La història de la noia i les sopes dels tres óssos que viuen al bosc reviurà amb “una posada en escena original, depurada i onírica”, i també amb alguns tocs que li donen un “caràcter innovador”, entre el teatre, la dansa i la música, segons Xarxa.

L’espectacle es farà diumenge 23 d’octubre a les 17:30 a la Peni.

Recomanacions personalitzades