Troben en un magatzem de Molins de Rei 500 caixes de roba de marca sostretes

La policia ha detingut al propietari de la nau industrial i un treballador d’una empresa logística de Sant Boi pel robatori del material tèxtil, valorat en 60.000 euros.

El material robat trobat a la nau de Molins de Rei // Mossos d'Esquadra

El material robat trobat a la nau de Molins de Rei // Mossos d’Esquadra

Dos homes de 29 i 44 anys i veïns de Sant Boi i La Palma de Cervelló han estat detinguts com a presumptes autors del robatori d’unes 500 caixes de roba d’una coneguda marca tèxtil catalana d’un valor aproximat de 60.000 euros, segons han informat els Mossos d’Esquedra.

La investigació va començar arran de la denúncia del gerent d’una empresa logística de Sant Boi de Llobregat, el qual informava que hauria detectat que en els seus magatzems mancaven 29 palets, carregats amb unes 500 caixes de roba.

La policia va visionar les imatges de les càmeres de seguretat de l’empresa i va corroborar que un dels treballadors del moll de càrrega i descàrrega hauria carregat en un camió els palets amb el material tèxtil sense permís, i el vehicle va marxar per la porta de les instal·lacions amb rapidesa per evitar els controls de seguretat.

El mateix treballador va demanar l’acomiadament a l’empresa i la policia va aprofitar per detenir-lo el dia que va anar a l’empresa a signar els papers. Els agents també van localitzar el conductor del camió, que desconeixia que la càrrega que transportava acabava de ser robada.

El conductor va accedir a acompanyar als investigadors fins a una nau industrial de Molins de Rei, on van contactar amb el seu propietari, el qual està investigat per la seva presumpta participació en els fets. La mercaderia estava amagada en un segon magatzem industrial de la ciutat, a l’espera de la seva posterior revenda. Els Mossos van detenir el responsable de la segona nau per un delicte de furt.

Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs a l’espera de celebració de judici. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 • dclosa

  ¿Cómo quedó al final la noticia de lo del “plagio” en camisetas con anagramas del Barça que la Guardia Civil intervino en una empresa de mucha relevancia con clientela de entidades culturales de Molins de Rei en copisteria, con premio de Radio Molins a la mejor empresa local y con actividades diversas en bares de copas, recientemente de director teatral y próximamente cantante en musicales en Sant Viçens dels Horts ?, de léxico de “hostia” fácil en la cuadratura del cercle ¿ Los absolvieron ya o todavía tiene cola el asunto ?

 • dclosa

  ¿Y cómo acabó la inspección que hizo la Guardia Civil a una copistería local con premio “millor empresa” premis Radio Molins , hace ya unos años, por el plagio de anagramas del Barça en camisetas?

 • dclosa

  Muestra de la libertad de expresión que se admite en el Viu molins inmerso en la endogamia protectora de amiguetes de la misma calaña, aplicando censuras al mejor estilo franquista, de los años 40

 • dclosa

  ¿Cómo va la censura en Viu molins? ,

 • dclosa

  ¿Me publicarán lo que les envié?