Salven la vida a un nadó de dos mesos després d’una apnea respiratòria

L’infant ha estat evacuat pel Servei d’Emergències Mèdiques, que l’ha portat a l’Hospital Sant Joan de Déu, després de patir una apnea respiratòria. 

Helicòpter d'emergències al Parc de la Mariona // Cedida per un lector

Helicòpter d’emergències al Parc de la Mariona // Cedida per un lector

Poc després de les 12.30 hores d’aquest dijous el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat d’urgència a Molins de Rei amb la intenció d’atendre un nadó de només dos mesos.

Segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei, el motiu és que ha patit una aturada cardíaca. El consistori informa que afortunadament l’infant “s’ha pogut recuperar” després de l’actuació del SEM, que li ha salvat la vida.

Tot i que en un primer moment semblava que era un problema cardíac, fonts del SEM han informat que tot apunta que es tracta d’una “apnea respiratòria”, que també pot ser mortal en cas de no ser presenciada.

Un helicòpter medicalitzat ha aterrat al Parc de la Mariona i dues ambulàncies han arribat al lloc dels fets per tal d’evacuar el nadó cap a l’hospital de Sant Joan de Déu, on continuarà rebent les atencions mèdiques necessàries per part dels professionals. Tot i la presència de l’helicòpter ha estat una ambulància el mitjà de transport que finalment s’ha emportat al nadó.

Recomanacions personalitzades