Petits detalls condemnen el CFS Molins 99 contra el Calafell

CFS Molins 99 3-4 Platense Calafell. Quan estava per sobre en el marcador, el CFS Molins 99 perd contra el Calafell després d’un doble penal i una pèrdua de pilota jugant amb porter jugador. 

PATROCINI CRÓNIQUES

Bautista dóna instruccions a al CFS Molins 99 // Jose Polo

Bautista dóna instruccions a al CFS Molins 99 // Jose Polo

Arribava el Platense Calafell, nouvingut a la Tercera Nacional de Futbol Sala, al Poliesportiu de la Sínia després de sumar 7 punts de 9 possibles. I pel que es va veure en el partit contra el CFS Molins 99, que va ser d’aquells que atrapen l’espectador per emocionants, és un equip amb un gran nivell, capaç de donar la sorpresa contra un Molins que va ser condemnat a la derrota (3-4) per petits detalls, aquells que ressolen els enfrontaments igualats.

Van començar creant perill els visitants però es van trobar amb un Víctor Sanmartín molt encertat a la porteria. Ho aturava tot. El porter va donar-li aire al seu equip fins que es va situar sobre la pista i van començar a pujar el nivell. Amb una bona pressió, el Molins es va anar fent amb el domini. Alfredo Valdez, nova incorporació l’equip després de jugar a futbol 11 i ser el malson de les defenses de la lliga local de l’Associació Futbol Sala Molins de Rei, va fer l’1 a 0 després d’una bona acció, on va robar la pilota i va veure el forat que deixava el porter.

La segona part va ser trepidant. Primer el Calafell empatava amb una bona acció col·lectiva culminada per Carles Xavier Martrat (1-1). Va reaccionar el Molins 99 de la mà d’Àlex Sanchez Ajo, que va regatejar rivals fins a poder per una passada enrere aprofitada per David García (2-1), que tot i la seva joventut i participar l’any passat amb el filial segueix demostrant que té la solidesa suficient per jugar amb al primer equip. En una contra, una de les principals armes del Calafell, Francesc Magí Faro empatava novament (2-2).

Alfredo Valdez, que debutava amb el Molins 99 // Jose Polo

Alfredo Valdez, que debutava amb el Molins 99 // Jose Polo

Amb empat a tres tots dos equips van entrar en el bonus de faltes i els petits detalls van prendre importància. Els col·legiats no van unes mans clares a favor del Molins 99 i, en un doble penal que sí que van xiular, Karim Benaliti va fer el 3 a 2.

El Calafell va optar per jugar amb porter jugador i el Molins ho va defensar molt bé. No van crear ocasions. Però unes mans d’Oscar González en el centre del camp van significar un doble penal, aprofitat Sergi Manel García (3-3).

Llavors va ser l’entrenador molinenc, Àlex Bautista, qui va apostar per jugar de cinc i l’equip no ho va saber interpretar. Capbussats en jugar pel centre i oblidant les cantonades de la pista, una pèrdua de pilota va ser aprofitada per Adrián Morales per fer el definitiu 3 a 4. Una derrota cruel propiciada per una sèrie de petits detalls.

Recomanacions personalitzades