El PSC de Molins de Rei tanca files amb Pedro Sánchez i demana el “No” a Rajoy

L’agrupació socialista admet que ha viscut “amb preocupació i tristor” tots els fets ocorreguts al Comitè Federal del passat 1 d’octubre, i ha refermat el seu suport a l’ex secretari General del PSOE i la demanda de consultar a la militància el sentit del vot a la investidura de Mariano Rajoy.

Xavi Paz escoltat per José Zaragoza i els militants del PSC Molins de Rei // Jose Polo

Xavi Paz en un acte del PSC Molins de Rei //  Arxiu –  Jose Polo

Tot i que que en les primàries del 2014 l’agrupació del PSC de Molins de Rei es va decantar majoritàriament per Eduardo Madina, la dimissió forçosa de Pedro Sánchez després del crispat Comitè Federal del PSOE ha fet reaccionar als militants molinencs, que després de l’última assemblea han emès un comunicat manifestant “el total suport” a Pedro Sánchez i també la seva “preocupació i tristor” per la imatge del partit.

Segons els socialistes molinencs, la dimissió del Secretari General socialista ha deixat el PSOE “sense lideratge i impedeix el vot dels militants per a dirimir un tema tan important”. A més, consideren que els dirigents que van forçar la dimissió de Sánchez “no han tingut en compte la legitimitat de la militància que el va escollir”.

Per tot això reclamen “unitat” de tots els sectors socialistes i que es mantinguin les resolucions aprovades, és a dir, que es mantingui el No a Mariano Rajoy en el proper debat d’investidura. En aquest sentit, l’agrupació socialista demana que si es vol canviar el sentit del vot, es consulti a la militància de nou.

 

Recomanacions personalitzades