J&L Ordinadors, atenció informàtica personalitzada a Molins de Rei

Al número 61 del carrer Major de Molins de Rei es troba la nova botiga de servei tècnic i venda de components informàtics, J&L Ordinadors. L’atenció personalitzada és la seva forma de treballar. 

jl-ordinadors-molins-de-rei-setembre-2016Nova botiga d’informàtica a Molins de Rei. J&L Ordinadors ofereix servei tècnic, venda de components, telecomunicacions, consumibles i molt més des de el número 61 del carrer Major. “Sempre oferim atenció personalitzada al client”, assegura un dels seus responsables, Joan García. “És la millor manera d’atendre”, reafirma.

El seu servei tècnic treballa tant amb portàtils com amb ordinadors de sobretaula. Primer estudien la problemàtica de forma individualitzada, després fan un pressupost i, per acabar, solucionen els problemes de l’eina. Poden atendre a particulars i empreses. A més, ofereixen “servei a domicili” en els casos que és necessari o més còmode, assegura García.

En la seva botiga es poden trobar tots tipus de components: targetes gràfiques, instal·lacions wifi, routers, fonts d’alimentació, ratolins, llapis de memòria, altaveus, teclats, discos durs… també amplien la memòria RAM del teu PC, que poden modificar al teu gust perquè s’adapti a les teves necessitats.

D’altra banda, també es venen ordinadors nous, que poden ser de fàbrica o bé fets a mida prèvia cita amb el client.

Servei tècnic Mac

Pròximament, J&L Ordinadors oferirà servei tècnic per ordinadors Mac, cada vegada més estesos. “Alguns clients ens ho han demanat i ens sembla una bona iniciativa que fins ara no es feia a Molins de Rei”, comenta García.

Per contactar amb J&L Ordinadors

Pots contactar amb J&L pots trucar al 93 541 46 39 o al 629 11 05 57. També els pots trobar a través de Facebook i a la seva pàgina web: www.jlordinadors.cat

Recomanacions personalitzades