L’Ajuntament assumirà la neteja del Parc de la Mariona en ocasions especials

El consistori serà l’encarregat de netejar el Parc de la Mariona, responsabilitat de l’AMB, quan es facin celebracions.

Un banc del parc de la Mariona el dia després de la festa // fotografia facilitada per un lector de Viu Molins de Rei

Un banc del parc de la Mariona el dia després d’una festa // fotografia facilitada per un lector de Viu Molins de Rei

Després de les queixes dels veïns del barri del Canal, que van expressar el seu malestar per la neteja del Parc de la Mariona cada vegada que hi havia algun esdeveniment especial al nou espai polivalent juvenil i Cultural Mariona com el ball de Carnestoltes, l’Ajuntament de Molins de Rei ha fet un pas endavant.

El consistori serà l’encarregat del manteniment de l’espai cada vegada que hi hagi una celebració o una ocasió especial. Habitualment, és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) l’encarregada del manteniment del Parc de la Mariona. A més, l’Ajuntament  també assumirà la gestió de les zones perimetrals.

Aquesta és una de les novetats del contracte de neteja de la via pública i recollida de residus, que suposarà una renovació de la flota de vehicles per incorporar altres més silenciosos i canvis de contenidors, amb un import de 15.521.252 euros.

El mètode d’aprovació d’aquest contracte, com a punt sobrevingut en un ple municipal, ha irritat a l’oposició, que fins i tot ha arribat a demanar un informe de legalitat del procediment executat per la sociovergència.

 

 

Recomanacions personalitzades